Yalcinkayamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum peki burdan halka seslenmek istesek desekki corona virüs yani covid çıktığı zaman araştırmalarınızı yaparsanız tüm devletler dijital para yani crypto paralara geçmeye başladılar bunları hiç düşündünüzmü ?
Zannetmiyorum büyük bir kesimin düşündüğünü insanlara algı yönetimleri herkesin kendi iradesi kendi sözleri var kimseye laf yapmıyorum böyle bir virüs varmı ? (var) fakat bu kadar insan bundan ölmüyor kimse kusura bakmasın.
Daha önceden buna benzer kuş gribi varmış internete girip araştırabilirsiniz yani bu hastalıklar yok demiyoruz fakat kimseye bunu zorunlu kılınmamalı insanlar yaptırmak istemiyor fakat kesim kesim ayrılıyor okullarda yapıldığı gibi.
Aşıyı yapan devlet tarafından yaptırın diyen Doktorlar çıksınlar desinlerki aşı olduktan sonra sorumluluğunuzu kabul ediyoruz niye kimse bunu diyemiyor 12 yaş altına yapılmıyordu en son haberlerde duyduğum kadarıyla bunu haberdeki doktor söylüyor küçüklere yapamıyoruz şuan için büyüklerde deniyoruz diyor.

| Peki son olarak kendi düşüncelerimle bunları yazmaya devam ediyorum. Covid çıktıktan sonra Devletler crypto paralara niye yanaşmaya başladı karşı olan ülkeler bile bizden önce kullanmaya başladı benim görüşüm bunlar insanlara algı yönetimi böyle bir hastalık olmasaydı kimse size elle tutulabilir parayı bıraktıramaz şu an içinde belki bıraktıramaz fakat bu bir algı yönetimi. Bazı insanlar crypto para için göremediğin şeye nasıl para veriyorsun derler fakat insanlar bilmiyor işte kullanmış olduğunuz bankalar kredi kartları bunlar zaten hepsi bir sanal para sadece telefonda görebiliyorsunuz. Eğer ki atm ve ya bankaya giderseniz parayı çekebilirsiniz borsadada aynı şekilde crypto paranızı banka hesabınıza çekebiliyorsunuz. |

Daha detaylı detaylı bilmediğimiz bir sürü olaylar vardır kısaca ben aşı olmaya karşıyım zorunlu kılınmasını istemiyorum.
En büyük hastalık Kitlelerin 'Manipüle' edilmesidir . Daha ne yaptığını bilmeden ve dahi içeriğini bilmeden insanlar Savunma mekanizmasına geçiyor . Sanirsin adamlar Biontechin ya da Çin'in Türkiye elçisi .
Yani ortaya şöyle tuhaf bir şey çıkıyor

-Evet Dostum bu aşının zararları nedir bilmiyorum ama ben öyle duydum öyle öğrendim ki senin de aşı olman gerekiyor . Sen aşı olmazsan topluma zarar verirsin.

Evet bu aşının zararını bilmiyorsun ya faydasını da bilmiyorsun o kadar hastalıklı boş bir şey işte .

Ya böyle hastalıklı bir düşünce olabilir mi?

Bu gün aşıyı savunanlar yarın "biz hata ettik Kandirildik" demezlerse iyidir....