Saçma sapan işler hocam.
Bu süreçte şunlara dikkat ettim.
*Kişisel temizlik olmazsa olmaz dikkat edilmeli
*Beslenmene dikkat et
*C Vitaminini eksiltme
*Kalabalık ortamlarda bulunma (eğer mümkünse)
*Hastaneye Gitme -Mecbur birakilmadikça( kim ne derse desin)
Ben bu tedavi sürecini test verme , yoğun bakımdan tutun aşı sürecine kadar saçma olduğunu düşünüyorum tamamen bir kaos ortamı hakim . Şimdi diyecekler ki doktorlardan iyi mi biliyorsun ? Kusura bakmayın ama doktorlarda bilmiyorlar .
Yanlış anlaşılmasın ben hastalık yok demiyorum ortada bir mikrop var fakat her bünyede farklı bir etki yaratıyor . Önümüzdeki yıllarda çalışmalar buna göre şekillenecek . Buna eminim.
Aşı firmalarının Hiçbir şekilde sorumluluk almadığı
Ne aşıyı yapanın ne de buna göz Yumanların bir sorumluluk almadığı ortadayken İnsanlara "Aşı olun yoksa sorumluluk sizde" demeleri ne kadar mantıklı inanın bilmiyorum. 2 hafta önce aşı olmaya mecbur bırakıldım sizin gibi 1 hafta boyunca kas ve eklem ağrıları ortaya çıktı öyle şiddetli bir hastalık geçirdim ki o kadar ofkeliyim ki anlatamam ben de yan etkileri çok oldu ...
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum peki burdan halka seslenmek istesek desekki corona virüs yani covid çıktığı zaman araştırmalarınızı yaparsanız tüm devletler dijital para yani crypto paralara geçmeye başladılar bunları hiç düşündünüzmü ?
Zannetmiyorum büyük bir kesimin düşündüğünü insanlara algı yönetimleri herkesin kendi iradesi kendi sözleri var kimseye laf yapmıyorum böyle bir virüs varmı ? (var) fakat bu kadar insan bundan ölmüyor kimse kusura bakmasın.
Daha önceden buna benzer kuş gribi varmış internete girip araştırabilirsiniz yani bu hastalıklar yok demiyoruz fakat kimseye bunu zorunlu kılınmamalı insanlar yaptırmak istemiyor fakat kesim kesim ayrılıyor okullarda yapıldığı gibi.
Aşıyı yapan devlet tarafından yaptırın diyen Doktorlar çıksınlar desinlerki aşı olduktan sonra sorumluluğunuzu kabul ediyoruz niye kimse bunu diyemiyor 12 yaş altına yapılmıyordu en son haberlerde duyduğum kadarıyla bunu haberdeki doktor söylüyor küçüklere yapamıyoruz şuan için büyüklerde deniyoruz diyor.
| Peki son olarak kendi düşüncelerimle bunları yazmaya devam ediyorum. Covid çıktıktan sonra Devletler crypto paralara niye yanaşmaya başladı karşı olan ülkeler bile bizden önce kullanmaya başladı benim görüşüm bunlar insanlara algı yönetimi böyle bir hastalık olmasaydı kimse size elle tutulabilir parayı bıraktıramaz şu an içinde belki bıraktıramaz fakat bu bir algı yönetimi. Bazı insanlar crypto para için göremediğin şeye nasıl para veriyorsun derler fakat insanlar bilmiyor işte kullanmış olduğunuz bankalar kredi kartları bunlar zaten hepsi bir sanal para sadece telefonda görebiliyorsunuz. Eğer ki atm ve ya bankaya giderseniz parayı çekebilirsiniz borsadada aynı şekilde crypto paranızı banka hesabınıza çekebiliyorsunuz. |
Daha detaylı detaylı bilmediğimiz bir sürü olaylar vardır kısaca ben aşı olmaya karşıyım zorunlu kılınmasını istemiyorum.