Üstadım Allah sana da nasip eder inşaallah fakat benim 500 bin tl lik arabam olmamasına rağmen ilave bir şeyler söylemek isterim. 500 Bin TL büyük gibi görünse de bir daire ya alınır ya alınmaz. Burası biraz göreceli.

Şu anda özel bir şirkette idari işler pozisyonunda çalışıyorum beyaz yaka kadroların birindeyim çok önemli değil ne yaptığım.
Ek olarak yüksek lisansa devam ediyorum çünkü görevde yükselme hedefim var. Daha yüksek maaş dururken yerimde sayamam.
İmzamda göreceğiniz üzere domain ticareti yaptığım bir şirketim mevcut buradan ek kazanç sağlıyorum.
Deri imalathanesi açtık deri işi yapıyoruz, kılıf, anahtarlık promosyon ürünleri cüzdan vs gibi.. Kardeşimle ortak yürütüyoruz ikimizin de daimi işi var ek olarak bunu yapıyoruz.

Ayrıca arsa yatırımlarımız var, imar çıkması muhtemel yerlerden bir iki arsayı ucuza aldığınız zaman 2-3 yıl içinde X10 yapabilme ihtimali çok fazla.

Yani bir kişinin bir işte çalışarak geçinmesi zor olduğu için ek kanallardan ne varsa zorluyorum. Gayret etmeden olmuyor.