Sakin ol şampiyon

Bu kadar havalarda gezinip atıp tutacağına bana iletişim bilgilerini ver ücretsiz optimizasyon yapacağım lafına karşılık para öneriyorum kalkmış bana coşkundan vs bahsediyorsun. Sana abi tavsiyesi bu kadar böbürlenme işini yap her türlü zaten içindeki ateş söner birileri seni taktir eder. Bekliyorum..
Bu tavrınıza istinaden bahsetmiş olmayayım
Optimizasyon işi işini yap takdir et kadar basit bir şey değil web sitesini kuran kişi kendi sitesi hakkında bilgi sahibi değilse ve ben parayı verdim iş bitti şeklinde düşünüyorsa bu para yatırıp e-ticarette direkt kazanç sağlıyım demekle aynı şeydir
Sizin gibi birine optimizasyon çalışması yapmam ama destek sağlarım nasıl anlamak istiyorsanız anlayın yeter ki böbürlenme faslını geçin
Burada benim bu şekilde yazma nedenim insanların uzman olmadıkları / deneyimlemedikleri konu hakkında bilgi kirliliği yapması diğer insanlara da zarar verebiliyor
Zaten wp-rocket kurulu bu kadar site varken seo konusunda bir şey beklenmez bu hizmetlerden bu konu hakkında konuşmak saçma ama taktir edildiğim platform r10 olmasa da ben işimi yapmayı sevdiğim sürece önemi yok