200+ index almış bir site diyorum sizin bana dediğinizin benim istediğim şeyle alakası yok. Siz baştan süreklilik içinde olan hitli bir siteye sahip değilsiniz bu belli oluyor bu yüzden tam olarak bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmanızı tavsiye etmiyorum. Biz sitelerde cache eklentisiyle klasik disk üzerinde cache kullanacak kadar bilgisiz değiliz ki size bu soruyu soruyoruz

İstediğim şey bu kısım anlamanız için rastgele bir siteden ekleme yapayım
Yükselmekte olan ve benden optimizasyon çalışması isteyen çok fazla kişiye çalışma yaptım forumda sizin bahsettiğiniz eklentileri sırf pagespeed puanı yükseltmek için kendi isteğiyle yükleyenler kötü sonuç alırken bt uzmanının yaptığı sunucu optimizasyonları sonrası siteler çok büyük değişikliğe uğrayanların teşekkür mesajlarıyla dolu bir adresim var
Site hızı zaten seo ile doğrudan ilgili değildir ama projeye göre özellikle hitli web siteleri için yapılmış bir yorum hakkında bu yorumunuz bir şey ifade etmiyor
Genellikle ben bu tür şeylerde kırıcı yorum yapıyorum bu konu hakkında fazla alındıysanız kusura bakmayın ama bu konuda net bir insanım bu eklentilerin asıl olayı İngilizce biliyorsanız lisanslı kullandığınızda alacağınız destektir İstediğiniz zaman iletişime geçin ben emeğimi ücretli alan bir insan olsam da zamanımı size ücretsiz ayırırım
Bu kibrin hiç hoş değil, gençliğine veriyorum. Sunucu optimizasyonu yaptırmadığımı nereden biliyorsun. bahsettiğin veriyi zaten algıladım da sen benim demek istediğimi anlamamışsın. 10k sonuçta çıkan site ile 100 se sonucunda çıkan site konumları bir olamaz.
ornek Bu ciddi iddiana karşı kendi sunucumdaki bir web sitesini optimize etmeni isteyeceğim. Ücretini de vereceğim aradaki farkı karşılaştırmayı tabii ki isterim. Pm'den iletişim numarası iletirsen sevinirim.