%55 indirim görünce kaçırmak istemedim açıkçası. mevcut kurda ne kadar daha indirim uygularlar, emin olamadım. haftada 2 gün 30'ar dakika ders sürem var. zaten daha fazlası için pek vaktim de yok.
ilk günüm olduğu için rasgele bir ders programı seçip rasgele eğitmenlerle konuştum. favorilere aldığım hocalarda boşluk yoktu bugün için. hem de hevesle bir denemek istedim. birkaç ders böyle denemeyle geçecek o zaman. 2 tane hoca belirleyip o şekilde devam ederim zamanla. eğitmenlerden rezervasyon yaparken "movie and television" gibi ders programı seçimi yapamadım. bu konuda bir bilgin var mı?
İlk zamanları çok sorun etme, zamanla alışacaksın. Rezervasyon yaparken ders seçimi yapmana gerek yok. Tarih, hoca ismi vs çıkan ekranda mesaj kutusu var. Oraya konuşmak istediğin konuyu, pdf dosyasını, site linkini vs. ne varsa yazabilirsin. Ama ilk başta sadece tanışmak için girdiğinden o konulara pek fırsat olamayabiliyor. İngilizce seviyeni bilmiyorum ama bilmediğin konuları belirleyip onlar üzerinden konuşabilirsin. Ders sırasında da ayrı pencerede hocayla bahsettiğin ders programını açabiliyorsun. Ya da hoca açıp ekrana verebiliyor.