KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ben 2019-2020 döneminde 1 yıl boyunca kullandım. Şu anda fiyatlara bakınca çok uyguna almıştım. Ben haftada 3 defa 1 er saat kullanıyordum. Uzun sürede verimli oldu fakat ben ilk ay hariç daha sonra nerdeyse hep aynı 3 hocayla konuştum. Hocaları seçerken de tanıtım videolarını inceledim. Favorilere aldım ve o şekilde ilerledim. Bazı hocaları da açıkçası ilgi alanıma göre seçiyordum. İrlanda ile alakalı olduğumdan oradan sabit bir hocam vardı. Mutlaka formasyon eğitimi almış kişilerle konuşuyordum.

Yıllık üyelik almadan önce keşke biraz bekleseydin. Çünkü Cambly en büyük indirimini her zaman Black Friday zamanında yapıyor. Geçen sene maalesef döviz kurundan dolayı hem fiyatları yükselttiler hem de ders sürelerini %50 azalttılar.

Hangi paketi aldın bilmiyorum fakat 30dk'yı 3 e bölme planından mümkünse vazgeç. O şekilde bir eğitim veya gelişim olmaz. Önce hocaları seçmek için kullanabilirsin. Daha sonra ise belirlediğin hocalarla rezervasyon yaparak konuşabilirsin. 30dk zaten ancak bir hocayla adam akıllı konuşman için yeterli. Vakit kaybetmemek için ise önceden mutlaka hocayla ne konuşacağını belirle, hatta rezervasyon sırasında mesaj kısmında belirtebilirsin. Yoksa çoğunlukla nasılsın, nerelisin, ne iş yapıyorsun diye başlayarak süreyi bitirirsin.
%55 indirim görünce kaçırmak istemedim açıkçası. mevcut kurda ne kadar daha indirim uygularlar, emin olamadım. haftada 2 gün 30'ar dakika ders sürem var. zaten daha fazlası için pek vaktim de yok.

ilk günüm olduğu için rasgele bir ders programı seçip rasgele eğitmenlerle konuştum. favorilere aldığım hocalarda boşluk yoktu bugün için. hem de hevesle bir denemek istedim. birkaç ders böyle denemeyle geçecek o zaman. 2 tane hoca belirleyip o şekilde devam ederim zamanla. eğitmenlerden rezervasyon yaparken "movie and television" gibi ders programı seçimi yapamadım. bu konuda bir bilgin var mı?