Yasada ki tek izin bu şekilde hocam, Trendyol'da belirttiğim gibi yapıyor ama onlar kargo ücreti tahsil edilmediğinde faturada iskonto olarak belirtmiyorlar direk fatura kalemi kesilmiyor faturada. Dediğiniz durum oluştuğunda da kargo ücretini tek başına fatura ediyorlar. Yazılımla çözülebilir bir konu.
Anladım ve biraz araştırdım, çok sayıda şikayetler yazılmış Trendyol için bu konuda. Bazıları da konuyu yanlış anlamış ve iade edilen kargonun ücretini kendilerinin ödediklerini düşünmüşler. Ama sanırım çok riskli bir işlem. Bu yola baş koymuş bir müşteriye bunu sunarsak tabiri caizse; "Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olma" gibi bir durumla karşılaşmamız kaçınılmaz. Hepsi şikayetini ilgili mecralarda dile getirir muhtemelen. Trendyol için önemsiz ki, bu şikayetlere cevap bile vermemiş.
hocam shopiere basvur bence 1 desi 10.75 tl shopier anlasmalı kargolarında
Çok önce farklı bir projede kullanmıştım, sadece kargo olayını. Ödeme kısmını kullanmadım. Çünkü ödeme kısmı kendi sayfasına yönlendiği için hiç profesyonel bir izlenim bırakmaz müşteride. Sadece kargo'yu; sitemden sipariş geçen müşteri bilgileri ile kendim doldurup kargo kodunu alıyordum (10 TL'lik bir ürün üzerinden). Ama firma, müşteriye telefon yolu ile Shopier üzerinden aradığını söyleyerek ürünü teslim alıp almadığını söylüyordu. Siz aktif bir şekilde Shopier kullanıyor musunuz?