eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet ettiğim bir parti yok, bağlı olduğum bir parti yok, sadece savunduğum şey kitabın pahalı olmasından dolayı siyasi söylemler bana yanlış geliyor. Burada premium üyeliğime kadar söz söyleniyor. Fiyatı Beğenmiyorsanız almayın diyorum, Kitabı satan kişiye sorsanız "ne fiyat çeksem millet alıyor demekki pahalı değil" diyerek fiyatını her geçen güncelliyor. Yani IPHONE 12 çok pahalı diyip IPHONE 12'siz yapamam diyenler gibi oluyor.
Mesala bu forumda Platin Üyeliğe verdiğim 1300 TL ile başka forumda aynı özelliklere 200 TL bile vermiyorsam burada forumun başarısı var değil mi ? Yani kalite her zaman pahalı oluyor bunu anlamak gerçekten çok zor olmasa gerek. Neyse dediğim gibi her havadan nem kaparak siyaset yapmak çok mantıklı gelmiyor.

iyi forumlar.
Hocam sıkıntı kalitenin fiyatının sürekli artıp durmasında. Evet bu fiyatlarda tek etken kağıt değil ama kağıt da büyük bir etken. Kaldı ki o kitabı bastırırken bir matbaaya da para ödüyorlar. Bunun dışında içerisindeki soruların her bir tanesi için öğretmenlere para ödeniyor. Bakın her bir soru için. Sürekli artan vergiler de cabası. Benim eleştirdiğim devlet değil, hükümetin 18 yılda ekonomiyi getirdiği konum. Pahalı olduğunu siz de söylemişsiniz eyvallah evet ancak sorunun kaynağını yayınevinde arıyor olmanız yanlış. Dolar artıyor, enflasyon artıyor, art arda vergiler geliyor, soruları yazana verilen ödeme yükseliyor, matbaa basmak için yine vergiler, enfalsyonlar sebebiyle ve çalıştırdığı kişilere ödemesi gereken maaşlar sebebiyle fiyat artırıyor bunun dışında günden güne artan kargo masrafları var eğer online satış yapıyorsa. Bu kadar maliyet varken yayınevinden fiyatı aynı tutmasını veya düşürmesini nasıl bekleyebiliriz? Attığınız Hepsiburada fotoğrafı da yayınevi tarafından yapılan kısa zamanlı reklam çalışmasıdır veyahut Hepsiburada'nın yaptığı bir kampanyadır okullar açılıyor olduğu için. 5 yıl önce 35krş a su alabiliyorken şu an en ucuz su 1.5TL olmuş. Bunun sebebi ekonomi değil de nedir? Ekonominin böyle çökmesinin sebebi ben olamayacağıma göre kimi suçlamalıyız hocam bu durumda? Birini suçlamazsak bu vatana nasıl hayırlı bir evlat oluruz? Bu vatanı nasıl dünya lideri yaparız? Bu vatanı nasıl kurtarırız?