Arkadaşlar gerekçelerinide yazmaya gayret edersek. Kısa kısa coindende bahsedip gerekçelerinide yazarsanız. Bu ara fenolar bile takipçilerine coin soruyor o kadar çok coin oldu. Herkesin kafası çorba.
Oğlum 5 yaşında 18 yaşına kadar tutmayı düşünüyorum. Kenimde uzun vade yapacağım ama piyasa bi çöksün ayı gelsin yazın alacaktım 3 ay birden geçiverdi kaçırdık treni.
Borsa coinlerini çok riskli görüyorum. Cz denen at hırsızı bile bi bakmışsın fuçurları ödeyemeden kaçabilir 😃Yada 5 sene sonra borsalar kapanabilir. Regülasyonu var incelemesi var herşey olabilir.
Bitcoin ethereum majör coinler tamam güzel ama zaten fiyatları şimdiden çok yüksek. Borsalar zaten 1 ileri 2 geri çok yükselmesine kolay kolay izin vermiyorlar. Öyle olursa futuresdan hepsi batar. Benim alacağım ucuz olmasının yanı sıra 15 sene sonrada olursa blockchain devam ederse oda ayakta dursun.
Hot, btt, dent, win tarzı coinler shit coinler aradan 3 ay geçmedi şimdiki boğada esameleri okunmuyor. Millete zarara sattırdıktan sonra yeterince düşünce belki yeni ath yaparlar ama bundan 10,15 sene sonra bittorent coini yada e-sim dent ufak haberlerle bi ivme yaratır ama şu anki bi solano hiç bir zaman olamazlar. Diyelimki btt netflix ile anlaştı ne olabilirki 100 dolarmı olacak. Haberi çıkmadan diyecekler büyük haber geliyor herkes alacak haber açıklanacak baktılar fake değil bi pump daha bitti gitti. Dentte öyle diğerleride. Kısa vadeli vur kaç için güzel coinler ama. Hot özellikle şu an güzel seviyede btc yamuk yapmazsa bugün iyi gidiyor ufak bir düzeltme bekliyorum hot alınabilir.
Nft coinleri şu an iyi gidiyor ama 15 sene bu saçma sanat eserleri paramı eder diyebilirler modası geçebilir. Geçen boğada nftler tam yaygınlaşmaya başladı ayı geldi ethereum düştü sonra konuşulmadı. Gerçi şimdi fiyatları düşüş inişlere göre ayarlamışlar düşsede zarar etmiyorsun. Şöyle birşeyde var adam 500 dolara almış 1000 satmış, 1000 alan 2000 satmış bu şekilde kısır döngü oluşmuş. Bir süre daha gider diye düşünüyorum ama al sat al sat en son adam milyon dolara aldı bir sattı iki sattı üçüncüyü satamadı piyasa eninde sonunda kitlenir diye düşünüyorum. Nasıl bitcoine ayı geliyorsa bundada belki böyle birşey olacak.
Mina diyor bu ara herkes işlem hafif hızlı arkası sağlam ama kimse bitcoin ethereum vs bırakıpda mina kullanmaz gibi geliyor ilerde. Birde bunun gibi bir sürü coin var atom vs hepsi aynı şeyleri vaat ediyor. Birde ön satıştan 0.25 $ dan vermişler ekşiye girip bakın alanlar aç kurt gibi bekliyor coini shilliyorlar. Ama mina, atom tarzı coin olur 0.25$ dan riske atılıp alınabilir.
CSPN Alıyorum

Şuan sessiz ölü balık modunda olan bir proje. 2 senedir de takip ediyorum ufak ufak sürekli alıyorum. Risk mi çok risk ama proje çok güzel.