yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arsa alın.
Teşekkürler hocam öneriniz için 🤗

kaantemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın al kenara koy
Teşekkürler hocam öneriniz için 🤗

Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyisin hoşsun diğer konularınıda okudum ama dent hakkında yanlış düşünüyorsun bence.
Güzel ekmeğini yedik acemiliğimizi attık panik satışları yaptık al sat yapalım yükseltelim dedik düşükten aldık yüksekten sattık sonra uçtu gitti yetişemedik 😂 dent kötü bir proje demiyorum yukardada demedim ben şu an dent furyası değil bitcoin çok güzel bir ivme kazanır sıra dent holoya gelirse anca dent yükselir dedim. Dixitrader var r10 da hem analizde anlıyor. Dentide çok ucuzdan almış bence bir sor dent hakkında şu an ne düşünüyor. Her çıktığında aşağı çakan, hiç bir haber yapmayan sahipleri var. Mina’nın blockchain katkısı var polygon ile ortaklık açıkladı geçenki fake haberden bile sonra güzel yükseldi. Dentcilerin hayali elon ile esim ortaklığı gibi birşey güya yazında fuar vardı yükselecekti. Tekrar yine tekrarlıyorum severim dent hot btt win çok ekmeğini yedik ama şu anki piyasada hele yüksekten Türklere bunları kitlediler bezdirene kadar yükseltmezler. Her yükseldiğinde bitcoin çakılıyor dikkat et. Diğer coinlerle karşılaştır diğerleri %20 düşüp toparlerken bunlar %50 düşüp %10 toparlıyor. Artı tam araştırmadım ama dentinde e-sim rakibi var ve iyi bi kaç analiz dentten üstün görüyor onu.
Amacımız yanlış anlama senin coinin benim coini döver değil vallahi varsa bir kelime hatam söyleyin bende holo alacaktım geçen %30 yükselmiş şu piyasada. Gruptakiler kan ağlıyor adamlar almışlar ama ne almışlar niye almışlar diğer coinler ne kadar yükselmiş. Bitcoin düşmüşmü yükselmişmi hiçbirşeyden haberleri yok. Güzelde yükselmiş dedikleri niye yükselmiyor bu hot. Yabancılar itelemişler abi bize kısa sürede ben beklemiyorum birşey yükselirside inşallah yükselir bizimkiler parasını kurtarır.