Metinabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
$TRU yu tavsiye ederim. Binance ve coinbase de listelendi ve coinbase de en dusuk marketcapli coin su anda. Uzun vadede 5-10x cikabilir. YTD

Teşekkürler sayenizde araştırma fırsatım oldu. Blockchain’e herhangi bir katkısı olmayan bir proje. Eğlence sektöründe içerik üreticilerini toplayıp onlara trx olarak ödeme yapmayı planlıyor. Redditte okuduğum kadarıyla tronu kurduğunda yazılım ekibi bile yokmuş. Ayrıca Justin Sun bittorentide satın alıyor. Btt’ de kendisine ait. Şu an için bu tarz projelere talep olmuyor. Tron’unda çok yükseleceğini sanmıyorum. Ne zaman mega mega boğa gelir belki o zaman bunlara sıra gelir. Genel kanı ise shit coin ve spam olduğu yönünde.
Gerçekten söylediğini yapması ve başarması tüm dünyadan insanları kendi firmasına çekebilmesi için ciddi reklam gücünden ayrı, zaman ve trx ile ödeme yapabilmesi içinde bitcoinin yayılması lazım. Ben bunları yapacağına ikna olmadım.
Shitcoinlere karşı tavrım yok severimde bttnin de güzel ekmeğini yedik ama şu an bunların yükseleceğini sanmıyorum. İnternette okuduklarımı aktardım. Bu tarz coinlerde bu ara çok gel gel yapıp çakıyorlar dikkatli olun. Tepeden girmeyin piyasa çok çalkantalı.