Geçen ay boğa başlarken audio aldım 1.50 den al sat derken 1.80 den sattım ertesi günü 4 dolar oldu. All in girmiştim gitti tüm kar. Şu an alacak coin bulamıyorum. Fikir alışverişi yapalım diyorum. Bilgilerim eksik yanlış olabilir bende tanımaya çalışıyorum. Eksik oluşturduğum kategori yada eklemediğim coin olursa yazarsanız listeye eklerim.
Benim takip ettiğim kadarıyla popüler coinler;
Nft coinleri
Solona : Bu coin başı çeksede bence ath yaptı yükselsede arkasından bakmam. Olmuş 150 dolar athsi 210 dolar. Cz izin verse verse 300,400 dolara kadar izin verir. Oda yatırdığın paradan 2,5x katı yapıyor.
Serum (srm) : Youtubeda fenomen birini dinlerken ilk duyduğunda kanım çok ısındı bu coine. Ray flnda var ama aynı familyadan açın bakın hep srm konuşuluyor twitterda vs. Geçenki yükselişi ile kendini gösterdi. Şu an btcde kendine geldi. Burdan aşağı doğru ani bir hareket yapmaz. Yok artık der millet parasını çeker czde batar gider. 50kya bi aşağı bi yukarı yumuşak hareketlerle gider geliriz.
Ray : Vallahi fikrim yok bilen varsa yazsın haberi olur srmden artısı vardır.
Binance coinleri
Twt : Sürekli paylaşıyorlar bu ayın başı bi yükseliş yapmış ama sonrasında çokta kötü düşmüş. Buda yatırımcıyı kaçırır. Yükseleni kırması lazım hadi kırdı diyelim o kırana kadar btc 52k gelir tekrar bi çakarlar riskli.
Bnb : Bnb de geçen boğadaki yükselişi yok. Zaten güzel noktalara geldi solano gibi hareketini yaptı. Balinalar 0.010 cente coin varken örnek neden 500 dolarlık coini pumplasınlar. Yükselsede ardından bakmam.
Blokzincir coinleri
Atom : Arkadaşlar teknik bilgi vermeyeceğim googleda var daha hızlı hafif daha düşük işlem ücretleriyle şu anki bitcoine rakip coinlerden biri. Bunun gibi bir çok coin var şu anki grafiği çok güzel. Yükselen trendde bolinger orta bantta burdan sürekli tepki görmüş ciddi bir çakılma yaşamamış ama sanırım şansına bitcoin dumplarına hep üst bandta yakalanmış. Orta banda gitmiş geri gelmiş. 31 civarından alınabilir değerlendirmek isteyen varsa.
Mina : Buda son 2,3 gündür çok konuşuluyor fake haberden sonra güzel tepki alımı oldu yükseldi. Şu an bolinger üst batta ama btc düzeltme gelirse korku satışıyla orta banda kadar gider 5.30 civarı alınabilir.