Sizinki yorulsun hatta yorulmasın İnşALLAH hayırlısıyla hayalleriniz gerçek olsun hocam her ne ise ... Fakat ben tokum hayallere şu anda, aylardır ne hayallerle, ne umutlarla e-postalar gönderip-aldım, hâlâ projeme yatırımcı bulamadım. Yaşıtlarım kafelerde sütlü Latte içerken, sahillerde dolaşırken ben bir umutla bir şeyler elde etmek için aylardır uğraşıyorum ama olmuyor be hocam, inanın bana. Hani ben piyango çıksın, lotom tutsun demiyorum ki, dondurma çubuğundan Porsche hayalim de yok, kendi emeğimi, zamanımı, bu yaşlarımı ve daha birçok şeyimi ortaya koymama rağmen aylardır olmuyor, bazılarından vazgeçtim hayallerimin artık.
Aylar hayallerden geçmek için çok kısa bir zaman aralığını ifade ediyor. Kıymetli işlerin gerçekleşmesi zaman alır. İnançlı, imanlı insan kimden isteyeceğini bilendir. 40 yaşındayım ve bu yaşıma kadar aldığım en önemli derslerden biri hiçbir işin vakti gelmeden önce gerçekleşmediğine dair. Vakitsiz gerçekleşsin diye acele ettiklerim hep prematüre oldu. Ömür ölçülebilen bir süreç olmadığından neye geç neye erken olduğu konusunda biraz akışa bırakmak gerek sanırsam. Ne inci mercan hayaller var içimde ama gelmemiş zamanı demek ki belki de hiç gelmeyecek ve yerini başka hayallere devredecek. Yine her fırsatını bulduğumda ben denemekten geri durmuyorum.