cagataysahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence değişir hocam bundan birkaç ay önce bir müşterim sipariş vermişti 300 kelimelik en kazançlı yatırım araçları hakkında makale içeriği. 70-80 kelime giriş paragrafı yazdım, 50-60 kelime de araçlar hakkında bilgi verdim, tam gelişme kısmına geçiyordum ki sadece iki yatırım aracı yazdım, olmadı ve müşteriye dönüp en azından 500 yapamaz mıyız bunu dedim, onay verdi ve 500 kelime yazınca daha kaliteli bir içerik oldu, tabi her içerik böyle değildir ama yüzde 50-60 böyle.
Çok haklısınız hocam. Bazı konular çok dar oluyor ve içerik üretmek insanı zorlayabiliyor. Kaynak eksikliği veya konunun darlığı gibi sorunlarla karşılaştığımızda içerik üretiminde kalitesizlikler yaşanabiliyor. Bazı konularda da konu çok ayrıntılı olduğundan 200 300 kelimeye sığdıramadığımız zamanlarda olabiliyor. Örneğin; "diyabet türleri" başlığında ortalama olarak 1000 kelimelik bir makale hazırlamak imkansıza yakın denilebilir. Tabii bu imkansızlığın nedeni sipariş notunda yazan şu madde; "İçerik sadece verilen başlık altında yazılacak. Alt başlık olmayacak.". Şayet diyabet türleri, tedavileri, diyetleri, neden oluşur gibi alt başlıklar kullanmamıza izin verilse bırakın 1000 kelimeyi gerekirse ilk diyabet hastasına kadar araştırıp 10.000 kelimelik içerik de hazırlanır. Sizinle çalışma mantığımız ve düşüncelerimiz aynı diye düşünüyorum. Birçok konuda aynı şeyleri söylüyoruz. Anlatmak istediğimi anlayacaksınız diye düşünüyorum.