UralSezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben konuyu gayet güzel anladığımı düşünüyorum. Daha ucuzu var diye verdiğiniz örnekteki kitabın da pahalı olması gerçeğini geçtim, bu şekilde bir karşılaştırma yapmanın içerik itibariyle yanlış olduğunu savunuyorum. Sadece farkımız, siz yayınevinin keyfi bir şekilde yukarıdan fiyat çektiğini ve bunun eleştirilmesi gerektiğini düşünürken, ben -ve anladığım kadarıyla diğer arkadaşlar- bunun sorumlusunun siyaseten yapılan yanlışlardan kaynaklı paranın değer kaybetmesini görüyoruz. Aynı fiyat artışları her sektörde yaşanmasına rağmen, yayınevini suçlu bulup "konunun siyasetle ilgisi yok" demek benim açımdan siyasi bir yorumdur. Hizmet ettiği siyasi görüş bellidir.
Hizmet ettiğim bir parti yok, bağlı olduğum bir parti yok, sadece savunduğum şey kitabın pahalı olmasından dolayı siyasi söylemler bana yanlış geliyor. Burada premium üyeliğime kadar söz söyleniyor. Fiyatı Beğenmiyorsanız almayın diyorum, Kitabı satan kişiye sorsanız "ne fiyat çeksem millet alıyor demekki pahalı değil" diyerek fiyatını her geçen güncelliyor. Yani IPHONE 12 çok pahalı diyip IPHONE 12'siz yapamam diyenler gibi oluyor.
Mesala bu forumda Platin Üyeliğe verdiğim 1300 TL ile başka forumda aynı özelliklere 200 TL bile vermiyorsam burada forumun başarısı var değil mi ? Yani kalite her zaman pahalı oluyor bunu anlamak gerçekten çok zor olmasa gerek. Neyse dediğim gibi her havadan nem kaparak siyaset yapmak çok mantıklı gelmiyor.

iyi forumlar.