Ben size detaylı anlatayım ondan sonrada iyi niyet düşünerek size karşı uygulamadığım ban cezasını uygulayım.
1- " Ben neden ban yedim arkadaşlar? " = Ban açıklamanız çok net bir şekilde yazılmış. Atatürk ile ilgili bir konuyu hemen silebileceğimizi düşünerek bizim Atatürk'e karşı ön yargı ve daha fazlasını algı yapıyorsunuz.
2- Şikayet konusu bu forumda neden açılıyor? Ticari konular için açılıyor. Şikayet konusu açma kurallarını okuyun. Görmedim, bilmiyorum diyemezsiniz çünkü konu açarken bile karşınıza çıkıyor. Şikayet konusunda kişinin ban cezası almayacağı veya farklı bir ceza almayacağı yazmıyor. Bu konular için şikayet konusu açılmayacağı yazıyor. Aradaki farkı bence anlayabilirsiniz, rapor sistemi diye bir sistem var bu forumda.
3- Şu an bu konu ile yaptığınızın da ban cezası olduğunu biliyorsunuz. Moderatörler olarak tarafsız karar veririz ancak insiyatif kullanmak gibi bir hakkımız var ( bu konu dışında, genel olarak söylüyorum. Mesela sizi gereksiz şikayet konusu açmaktan 7 gün uzaklaştırmadığım gibi ). Ancak taraf tuttuğumuzu veya haksız karar verdiğimizi belirtiyorsanız bunu ispatlayacaksınız.
4- Şahsi tavsiyem bana, ona tavrınızdan genel olarak kurtulmalı ve forum içerisindeki kurallar dahilinde bilgi ve ticari ilişkilerinizi sürdürmeniz.
Size söz, Coşkun abi bu konuyu görene kadar silinmeyecek ve kalkmayacak. Hatta cezanızı da sanırım ben değil kendisi verecektir. Konuyu kilitliyorum, polemiğe gerek olmayan bir konu, cevap yazmadan takip edersiniz.