Dereck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabiki haklısınız. Aslında lisans konusunda çok detaya girmedim elbette birçok kullanıcı bir seferlik ödemeyi tercih edecektir ama hizmet veren tarafından baktığımızda sizde haklısınız. Perfect hem aylık kiralama modeli sebebiyle hemde uzun süre muadili bile olmaması nedeniyle hakimiyetini kurdu. Aylık lisans modeline karşı değilim dediğim gibi burada önemli olan satılan yada kiralanan ürünün arkasında durulması. Yani biz 300 500 lira bir seferlik script parası ödedik diye ömür boyu ücretsiz güncelleme beklemiyoruz elbette. Güncellemeler ücretli olabilir teknik destek ücretli olabilir yada sizin düşündüğünüz gibi aylık kiralama modeli olabilir. Ben kendim adıma satılan ürünün ücreti karşılığında bile olsa arkasında durulmaması müşteriyle ilgilenilmemesinden şikayetçiyim. Ama burada smm panel arıyorum site kuracağım diye yazayım anında bu ilgilenmeyen arkadaşlar cevap yazmayı biliyor.
Perfect panel seçmememin en büyük sebebi aylık kiralama olmasından ziyade bu lisansı satış sayısına göre ücretlendirmesi. Yani bizim açımızdanda düşünün fiyatlar hem döviz bazında baktığınızda bize göre zaten yüksek hem yaptığımız satışa göre sürekli artan bir lisans fiyatı söz konusu, hem API ile %100 uyumlu olmasına rağmen diğer özel smm scriptlerinden api çekememek. Özellikle bunun engellenmesi. Sadece perfect ten perfect e müsade edilmesi. Benim o paneli tercih etmememe sebep oldu.

Projenizde başarılar dilerim takip edeceğim, umarım aylık lisanslama şeklinde bile olsa Türkiye şartlarına göre makul bir fiyatlandırmayla giriş yaparsınız ve umarım universal bir script olur. Gerek api uyumluluğu gerekse ödeme yöntemlerinde yerli yabancı birçok alternatif ödeme modülünü sunmanız şahsen tercih sebeplerimden biri olur.
Katkınız için tekrar teşekkürler. Bu işi federasyon adı altında yüksek montanlı kar bekleyerek yapma şansımız da, isteğimiz de yok. Fiyat makul olacaktır. Önemli olan ihtiyaçlara yönelik, işlevsel ve güvenlik açığı olmayan bir sistem geliştirmek. Geliştirme esnasında da siz ve sizin gibi arkadaşların görüşlerini önemsiyoruz. Keşke birkaç son kullanıcı da fikir belirtse de onların gözünden de eksikleri okuyabilsek.