Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maaş dışında şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle bir fikir belirtmiyorum olanı söylüyorum: Küçükten büyüye tüm şirketler artık bize şu işi yapacak biri lazım o yüzden işçi alalım diye bakmıyor artık. 21.yydayız. İnsanların artık bir çok şey yapması gerekiyor bu yüzden bir şirket bir işçi alırken onu yapsın bunu yapsın istiyor. Benim şuan ki mesleğim danışmanlık ama yeri gelince market alışverişlerini bile yapıyorum. Kısaca ben araba sürerim sadece ben yemek yaparım sadece diye bir şey yok. O devir eskide kaldı. Kısaca ben tasarımcıyım sadece tasarım yapar geçerim diye bir şey yok artık.
İnsanlar bir çok işi yapmalı tamam bunda hemfikiriz.
Siz o insanın hakkını veriyormusunuz?
Bunca iş için 3000 ₺ afrikanın en ücra köyündeki kölelik sisteminden farksız öncelikle bunu kabul edelim.
İkinci olarak bir işçiden birden fazla pozisyon beklentiniz olabilir ;
Örneğin sizin sekreterinizdir , aynı zamanda şirketin whatsapp hattına bakabilir ve toplantılarınızı koordine edebilir.(Bu tarz durumlar çoğaltılır.)
Ancak Adam depo elemanı arıyor , depoya giren mallara sahip çıkacak sayacak , şoforlük yapacak , gelen araçların kaydını alacak. İyi akşam gelsin evde bide sana yemek yapsın.
Birbirinden bu kadar bağımsız saçma sapan pozisyon köleliktir.
Ben böyle bir işte çalışmadım , çalışmamda.
Size hayatınızda ve işinizde mutluluklar dilerim.
Severek yapıyor ve maaşınızdan memnunsanız problem yok demektir.