umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
para gelsin gerisi fasa fiso olmuyor maalesef. severek ve zevk alarak yapacaksin ki sureklilik olur. kimi zaman zarar ettiginde olacak kimi zaman hic kazanmadigin kadar kazandiginda olacak. her isin basi o isi sevmektir. kendi gorusum.
Hocam web üzerinden para kazanmak kadar eğlenceli bir şey yok, tamam sabahlara kadar gözün kör olana kadar uykusuz kalıp pc'nin başındasın ama benim için fiziksel işlerden daha rahat ve tatmin edici. Kendi karakterime göre yazdım onu anlayacağınız.

LulzaHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte anlatıyoruz ya sana api diye bir seçenek var bu api nedir başkasının sitesine bağlanır biri senin siteden alım yapcağında bağladığın apinin sitesinden otomatik çeker yani ora tedarikçin olur ama sen bu işi ben elimle yapacam dersen sağlam bir siten olmalı kodları siteye ekleyeceksen tabi şimdi diyelim pubg ürünü satıcaksın ve sipariş geldi sitelerden aldığın indirim örnek atıyorum %10 ordan alıp yükleyeceksin veya teslim edeceksin yerel yüklemeciler genelde kod teslimi yapmaz müşteriyie id verdirip yükleme yaptırtırsanız yerellerden daha ucuz alıp kazanabilirsiniz ama ben bunlarla uğraşmam dersen de cebinde yaklaşık 50 ila 100 bin olması gerekiyor ki yüklü ürün aldığında sana indirim çekebilsinler ki böyle ürünleri de bir tek sitelerden bulursun ana bayi veya ana tedarike ulaşmanın yolu yok distribütör bulmak sıkıntı yani
O zaman bayi'nin bayisi olmak en az maliyetle girilebilecek iş demek hocam anladım. Bu dediğinizde bir nokta var ama kafama takılan, ben bayiden alıp kendi sitemde kar marjıyla satmaya kalkacağım, ama bayi de daha ucuza ürün olduğu için ve ben indirimsiz fiyattan çekeceğim için müşterinin benden kaçma ihtimali daha da yüksek olacak demektir b.