merhaba hocalarım iyi haftalar geçen hafta Iphone 7 128 gb 2.el cihaz aldım telefoncudan 2500 tl yazıyordu telefonsuz kaldığım için akşamında şehir dışına çıkacağım için telefon almak zorundaydım
ıphone 7 128 gb sadece ekranında çizik var dedi aldım kontrol ettim güncellemeri pil sağlığını falan %76 servis gösteriyordu arka kamerasında falan sıkıntı yoktu kalabalık olmaya başladı içerisi virüs falan bulaşır gözüyle biran önce alıp çıkmak istedim sonrasında eve geldim cihazı kurdum ettim ön kamerası bulanık çekiyor ve telefon çabuk ısınıyor ve imeisini 2-3 gün sonra yolculuktan sonra kontrol ettiğimde yurt dışından birisiyle getirildi yazıyor e devlette acaba cihaz kapanırmı
ve cihazın ön kamerası bulanık çekiyor onu yapacaklar şarj yeri takıyorsun bir süre sonra boşluyor kendisini çıkartıyor pil sağlığı %76 da 2500 dediler 2100 tl ye aldım 1 yıllık kasko yaptırdım 2100 tl nin içinde oda acaba satsam ne kadar eder ufak tefek kasada çizikler var 3-4 tane cihaz telefoncuda yapılıyor bataryayı yaptırmak istedim 2900 mah iyileştirilmiş batarya 300 tl dediler satsam kaça satabilirim