MuzafferBYRKTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversiteyi açıktan okuyup çalışmayı düşünüyordum hocam. Çünkü normal olarak üniversite okursam işlerim kesinlikle bir noktadan sonra aksayacak.

Dediğiniz gibi bulunduğum şehirde az da olsa çalışıp iş deneyimi elde edebilirim fakat hiçbir şekilde çalıştığım alanda iş yok burada. En son eski staj yerimdeki adama cv'mi verdim kendisi istemişti beni onu bekliyorum şu an sadece. Bunun dışında burada iş imkanı hiç yok. Burada çalışırsam zaten benim için daha iyi olur belirttiğiniz gibi yine şehir dışına gideceksem birikim yapıp gitmiş olurum ve diğer olanağa göre daha kolay olur benim için. Zaten yıl sonunu bekliyorum eğer o zamana kadar iş çıkmazsa mecbur şehir dışından iş kovalayacağım.
Gerekirse ikinci öğretim oku ama yinede oku dostum. Laf olsun torba dolsun diye her hangi bir üniversite veya bölüm değil ama illa direk senle ve ilgi alanınla ilgili bir bölümde değil sana katkı sağlayacak yan bir alan/dal'da olabilir. İlgilendiğin alanda tecrüben ne durumda bilmiyorum fakat ciddi bir tecrüben yoksa dediğim gibi her hangi bir alanda ilk bir süre çalış. Garsonluk, getir - götürcülük vb. " ilk iş " başka bir deneyim.