Amacım size saygısızlık yapmak değil asla.
İngiltere de yaşayan %99 kısım sanki orası güllük gülistanlık gibi lanse ediyor insanlara.
Sizde biliyorsunuz yaşayanları %90 kısmı NORTH da oturuyor ordaki popülasyonda belli.
Bende en son Wimbledon yaşadım daha önce Fulham ondan önce Notting Hill Gate iş yerim Notting Hill Gate deydi.
Burda insanların ne yaptıklarında ziyade ne yapıyormuş gibi aslında yapamadıkları idi...
Sizin ordaki hayatınızı bilemem elbetteki farklı açılardan bakıyoruz.
İngiltere nin ne kadar pahalı olduğunu çok iyi biliyorum. Ben bütün ödemeler double yapıyordum iş yerimde olduğu için.
Sanat tiyatro etkinlikleri Piccadilly bölgesinde çoğunluğu hepsi demiyorum. Oraya giden insanlarda zaten %99 turistler.
Tatil inglizler için vazgeçilmez zaten onların parası diğer ülkelerde değerli olduğu için rahat tatil yapabiliyorlar.
Her yer park olduğu bende sizinle aynı fikirdeyim. Bende oğlumu parka götürürdüm.
Herşey gönlünüzce olsun.
Evet tabii kendi içinde zorlukları var mutlaka. Ama Türkiye'den sonra inanın bu zorluklar biraz hafif geliyor bana
Tek gelip çok zorluk çeken kişilerde biliyorum mesela, tek kişi kiralık daire tutmak çok zor, ama o Türkiye'de de zor.
Kuzeyden tanıdıklarım 40 yıldır burada yaşayan kişiler genelde ve dediğim gibi devlet destekli rahat rahat yaşamayı seçmişler.
Ama işte bambaşka insanlar çıkmıştır muhtemelen karşımıza. Bunlar bakış açımızı çok değiştiriyor. Belki bende ileride olumsuz gözlemler yapacağım bilemeyiz henüz çok yeniyim.
Ama gördüğüm şey şu orada kim ne derse desin ne anlatırsa anlatsın asla Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmüyorlar
Güzel insanlar çıksın karşımıza