Öncelikle çok agresif gördüm sizi

Gerek yok burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz aynı tecrübeleri edinmiş olmak zorunda değiliz. İkimizde çok farklı açıdandan bakıyor olabiliriz bu çok normaldir. Her yerin avantajı ve dezavantajı vardır. Siz neler yaşadınız bilemiyorum benim yaşadıklarım gayet güzel
Hayır, Surbiton'da yaşıyorum. Türk veya Arap olan bir mahalle değil. Komşularımdan da henüz bir ırkçılık vs görmedim gayet güler yüzlü ve saygılılar. Ev sahibim ve komşularımda ingiliz ve dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım.
Buradan farklı mahallelerden tanıdığım Türkler var elbette, bu sırtını dayama olayını gayet güzel yapan insanlarla da tanıştım. Önü açık bir durum devlet çoğunlukla sıkıştırmıyor veya sorgulamıyor Almanya gibi. Açıkçası doğru bulmuyorum. Ben yaşadığım ülkeyi kendi ülkem gibi benimserim sömürmek veya iyi niyetini suiistimal etmek istemem bunu doğru bulmuyorum.
2 Kişiyiz ve İstanbul Moda'da yaşadığım ev kadar bir ev kiraladım Surbiton'da ve bu belimizi bükmedi.
Henüz çok yeni olmama rağmen istediğim her şeyi yapabiliyorum. Asgari civarında kazanmamıza rağmen minik bir bot aldık Thames nehrinde su sporları yapabiliyoruz, konserlere ve tiyatrolara gidebiliyoruz.
Eve alışveriş yaparken bütçe konusunda düşünmeden hareket edebiliyorum. Önümüzdeki ay arabayı da alacağız tabi lüks bir araç beklentimiz yok zaten.
Eğitim konusunda da kurslara vs bütçemiz kalıyor eşim içinde benim içinde. Çok şükür tatil planları içinde kenarda bir rakam kalıyor.
Vergilere gelince evet yüksek ancak ben satır satır görebiliyorum nerede ne oluyor. Ben para vermekten kaçmıyorum bana karşılığını ve açıklamasını versinler yeterli.
Çok fazla gece hayatında olan biri değilim yani pub vs. benim için kriter değildir.
Benim için kriter 5 dakika yürüyerek büyük tertemiz bir parka ulaşmaktır mesela.
Sosyal ve kültürel aktivitelere katılırken cüzdanımı 2 kere düşünmek zorunda kalmamaktır mesela.
Kiralar yüksek olmasına rağmen çok daha rahat ve konforlu bir hayat sürebiliyoruz burada demek istediğim bu.
Amacım size saygısızlık yapmak değil asla.
İngiltere de yaşayan %99 kısım sanki orası güllük gülistanlık gibi lanse ediyor insanlara.
Sizde biliyorsunuz yaşayanları %90 kısmı NORTH da oturuyor ordaki popülasyonda belli.
Bende en son Wimbledon yaşadım daha önce Fulham ondan önce Notting Hill Gate iş yerim Notting Hill Gate deydi.
Burda insanların ne yaptıklarında ziyade ne yapıyormuş gibi aslında yapamadıkları idi...
Sizin ordaki hayatınızı bilemem elbetteki farklı açılardan bakıyoruz.
İngiltere nin ne kadar pahalı olduğunu çok iyi biliyorum. Ben bütün ödemeler double yapıyordum iş yerimde olduğu için.
Sanat tiyatro etkinlikleri Piccadilly bölgesinde çoğunluğu hepsi demiyorum. Oraya giden insanlarda zaten %99 turistler.
Tatil inglizler için vazgeçilmez zaten onların parası diğer ülkelerde değerli olduğu için rahat tatil yapabiliyorlar.
Her yer park olduğu bende sizinle aynı fikirdeyim. Bende oğlumu parka götürürdüm.
Herşey gönlünüzce olsun.