Bende bu zihniyeti anlamıyorum. Amaçları nedir avrupada işçi olmak mı? Yoksa hayat standartlarını yükseltmek mi? Genel olarak bu düşüncede olan insanlardan uzak duruyorum şahsen İngilterede.
Hayata tam adapte olamamış, devlete sırtını dayamış kurnazlık peşinde bir tayfa var avrupada.
Hala Türkiyeden kat alayım arsa alayım derdinde hayatı ıskalarlar. Türkiyede zengin görünmek için avrupada standartlarını düşürürler.
Ne dünyayı gezerler ne bir konsere nede
bir tiyatroya bilet
alırlar
Varsa yoksa araba kat arsa.
Halbuki Almanya veya İngiltere size bunların çok daha üzerinde imkanlar ve avantajlar sunuyor.
5 yıl İngiltere'de yaşamış birisi olarak dediklerinin hepsine katılmıyorum. Bu kadar modern ve süper kültürlü gösterme çalışma ırkçı İngiliz'leri.
Eskiden ever çok fazla devlet yardımı ile geçinen insan vardı Almanyada ev yardımı çocuk yardımı bunlar hala var. Eğer yardıma ihtiyacın var ise devlet destek çıkıyor. İnsanlar bunu kötüye kullanıyor ise bir şekilde artık bunlar ortaya çıkmaya başladı.
İngiltere'ye gelecek olursak, nedir sosyal hayat. İnsanların council tax, income tax, business rate, TV license ve saçma sapan yüksek kiralar ödemekten sosyal hayatımı kalıyor? Ayak üstü Pub da içtiği birayı insanlara sosyal hayatı varmış gibi lanse etme.
87 ülkeye gittim. Uzun yıllar Amerika da yaşadım. 8 yıl Çin, İngiltere bu ülkelerin içinde yaşanacak en shit country. Londra Araplar sayesinde ayakta.
Büyük ihtimalle posta kodun N o yüzden insanlara oranın toz pembe olduğunu yansıtmaya çalışma. Tek küçücük oda bile 500 pound ödüyor insanlar.
NHS (hastane) randevu almak istedi bir Çek vatandaşı arkadaşım çocuğa mektup yolladılar bir sonraki mektupta sizi randevu ile bildireceğiz diye. 60 gün sonra doktora gidebildi. Sağlık sistemi en boktan ülkelerden birisi