Çekilin Nisan 2019dan beri monster kullanan biri geldi.
Öncelikle abra a7 v10.2.3 kullanıyorum.

Laptop bakımı tam. Macunu ve temizliği yeni.
Ama gene de ısınıyor. Forza 4 oynarken 100 derece gördüğüm oldu anlık da olsa. 90 derece civarında takılıyor genelde. Csgo'da da 90 derece civarında.

İşin sıkıntısı sıcaklık kasaya vuruyor. Ekranla klavyenin birleştiği yere dokunamıyorum. Bildiğin alev topuna dönüyor ora. Ha kışın ısıtma amaçlı işe yarıyor.
Şaka yapmıyorum. Ciddiyim bu konuda.
Turbo fanların bu konuda pek etkisi olmuyor bence. Onlar açıkken oyunları oynuyorum ve üstteki sıcaklıkları görüyorum.

2021 ocak civarıydı sanırım kasanın köşesine bir dokundum laptop sallandı. Hemen açtım laptopun içini, pil şişmiş. Kasa kapağını geri takamadım şişkinlikten. Ben fark etmesem kasa kırılacakmış zamanla. Kapağı geri takarken zorlasam gene kırılacaktı. Bu yüzden pili baloncuğa sardım. Aynı kargo paketine ayrıca koyup yolladım. Pili değiştirdiler garanti kapsamında.

Laptop performansı güzel. O kadar ısınıyor bir zahmet yüksek performans versin zaten. Gerçi ısınmayı da işlemcinin turbosunu kapatarak çözdüm ama performans bu durumda baya düşüyor. Discorda mesaj atarken kastığı bile oluyor laptopun.

Kasa kalitesi konusunda konuşmayacağım. Öyle ahım şahım değil.

Aldığınız laptopu incelemedim, geçmiş olsun diyor ve aynı zamanda hayırlı olsun diyorum. Laptop ilk geldiğinde hemen kurulumları yapıp testlere başlayın. 2 hafta en saçma bahaneyle de olsa iade garantisi sunuyorlar diye biliyorum. Hemen iade edersiniz.

Edit: Birincisi laptopun ilk zamanları olmak üzere 2-3 defa mavi ekran yedim. İlki hariç sebepleri donanıma yaptığım eklemelerdi. İlki neden oldu bilmiyorum. Ek donanım sebep olamaz çünkü 1.5 yıl aldığım ram ve ssd ile kullandım laptopu.