Merhabalar,

Lucifer denince ilk akla gelen kelime "Şeytan"dır. Bu dizide doğaüstü dediğimiz magic sahnelere çok yer verilmemiş. Temelde daha çok dramatik ön plana alınmış. Bir Supernatural izleyicisi olarak Lucifer'in balon olduğunu düşünüyordum. Finali izledikten sonra bu düşüncemin doğru olduğu yönünde. Evet, dizi çok güzel. Finalin hakkını vermediğini düşünenler var. Dizi boyunca çok fazla Magic sahnelere yer verilmemiş, verilmesini de bekleyemezdik. Dramatik açıdan baskın olan bu dizi gerçekten dramanın anlamını karşılamış finalinde de... Fakat 3 boyutlu bakınca işler değişiyor. Gerçekten ağladım. Tekrar yeni bölüm vesayire gelmeyecek. Yeni saniyelere tanıklık edemeyeceğiz. Fakat DC spinoff yapmayı sever. Umarım, Lucifer dizisi için de spinoff mantığı gerçekleşir. Diziyi yeni izleyen arkadaşlar olacağından dolayı pek spoiler içeren bilgilere girmedim, ayrıntılara girmedim. Lucifer'ı bitirmiş, boşluğa düşen arkadaşlara Supernatural öneriyorum. Supernatural 15 sezonluk bir uzun dizi ama kesinlikle pişman olmayacaksınız. Keşke daha önceden öğrenseydim diyeceğiniz dizilerin arasında yer alacak bir dizidir Supernatural...

Teşekkürler.