Evet hocam haklısınız, biraz da onu kastettim aslında tam açıklamadım söylediğim şeyi.
Olay yapılan şeye proje demek değil, o sadece bir kelime. Proje denilen şey kaliteli olur yukarıda hocamın yazdığı gibi uzun vadelidir. Ama sürekli proje yapılıyor.. tam da bu yüzden söylediğiniz gibi kaç kişi düzgün kazanıyor? Olay Türkçe içerik olması değil, kalitesiz olması aslında. Makale satın alıp siteye atalım hoop para kazanalım. E bu ne ki? Tamam adı proje olsun ama bundan kimse fayda görmez.
Neyse ben kendi projeme :d odaklanayım başarılı olunca bana daha iyi kulak verebilirler, o zaman ayrıntılı olarak anlatırım.
Kesinlikle hocam katılıyorum. Orada ingilizce diwye belirtme nedenim TR'de örneği olmaması. İnkâr edilemez bir gerçek var ki otoriter blog sayımız çok ama çok az. Seo blogları bile (diğer dillere kıyasla konuşuyorum) otoriter değiller aslinda. Yani elbette zorlu rekabetler var ama demek istediğim tam anlamıyla böyle vay be adamlar yapmis diyeceğimiz proje çok az. Webmd, howstuffworks veya wikihow.com gibi sağlam kalite kokan projeler bizden çıkmıyor maalesef. Buzzfeed'ten esinlenilmiş bir proje olarak bir tek onedio gerçekten herkesin bildiği bir site. Hani her hangi birine sorsan (sektörden olmayan) çok çok az sayıda belki 1-2 tane zar zor site adı söyleyecektir.