Girişimci işte adı üstünde hocam. Parası olmayan adam girişimcidir, para olduktan sonra zaten herkes her şeye girişebilir.
Şöyle de bakmak lazım biraz olaya, kaç kişi sitesine makale yazarak gercekten güzel rakamlar kazanıyor ki?
Yabancılarda örneklerini görmek mümkün mesela, adamlar blog açmış zamanında şuanda bir bina dolusu editörleri var. Bu tarz şeylerde mevcut. Mesele başarılı olmakta, projenin büyüğü küçüğü olmaz bana kalırsa.
Evet hocam haklısınız, biraz da onu kastettim aslında tam açıklamadım söylediğim şeyi.
Olay yapılan şeye proje demek değil, o sadece bir kelime. Proje denilen şey kaliteli olur yukarıda hocamın yazdığı gibi uzun vadelidir. Ama sürekli proje yapılıyor.. tam da bu yüzden söylediğiniz gibi kaç kişi düzgün kazanıyor? Olay Türkçe içerik olması değil, kalitesiz olması aslında. Makale satın alıp siteye atalım hoop para kazanalım. E bu ne ki? Tamam adı proje olsun ama bundan kimse fayda görmez.
Neyse ben kendi projeme :d odaklanayım başarılı olunca bana daha iyi kulak verebilirler, o zaman ayrıntılı olarak anlatırım.