valla hocam halkta ahlak malaesef kalmadı herkes hırsız vari bir şekilde para hırsıyla acımasız olmuş kapitalist sistemin sunduğu mutluluk başkalarının kanını emerek kazan mutlu ol.
türkiyede bir el kira piyasasını aşırı kontrol ediyor topluca emlakçılar ev sahiplerini arayarak, efendim evinizdeki kiracıyı çıkarırsanız ben 2 katına müşteri bulurum diyerek veriyor gazı son günlerde çok şahit olmaya başladık.
hatta bu forumda ev sahibi simsarın teki ar haya etmeden yediğim helal mi haram mı zerre düşünmeden yaptığım kul hakkımı gram tartmadan hile ve yalanla ev sahibini çıkarmaya nasıl çalıştığını ballandıra ballandıra burada konu açıp anlatıyordu daha yeni denk geldim.
anlatıp birde tebrik bekliyor işin garbide bu ya, insanlarda artık vijdan merhamet helal haram kavramları kalmamış. ya deprem oluyor deprem ev sahipleri fiyatı 3 katına çıkardı düşmüş adam zaten kanını emiyorlar ne gariptir ki aldığı parayıda gönül rahatlığı ile yiyorlar. işte böyle haram helal kul hakkı yiyen adamlara mikrofon uzatsan sana öyle bir duyar kasar öyle dürüstlükten dem vururlar ki saygından ayağa kalkarsın.
bizim de kiracımız var adam fabrikada çalışıyor arabası var bizimkilerin zam yapmasına müsaade etmiyorum çünkü okuyan 3 tane evladı var kardeşim adam mutlu refah bir hayat yaşasın alacağım 100 200 tl beni zengin etmez ama o adamın bütçesine fazla gelir.
devlet acilen bunları denetlemeli ve yaptırım uygulamalı. bir çoğuda utanmadan banka hesabımda sorun var elden verin her ay diyor yani hem seni kazıklıyor hakkını yiyor hemde devletten vergi kaçırıyor utanmayın çekinmeyin yasal olarak sizi çıkarma hakları yok şikayet edin.