Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale Türü & Konusu: 7 adet kategori tarzı tanıtım yazısı, 1 adet site hakkımızda yazısı.
Makale Adeti: 8 adet (şimdilik).
Kelime Sayısı: Kelime sınırına çok takılmıyorum aslında, en altta ki anahtar kelime ile ilgili belirttiğim şartlar, makale yapısını bozmadığı sürece 300-500-700 kelime fark etmez.
Başlıkları Kim Belirleyecek: Başlıkları ben ileteceğim.
Örnek Makale Link: Örnek makaleler anlaştığım kişiye iletilecek.
100 Kelime İçin Ödenecek Tutar: Benim için kalite önemli, fiyat ikinci planda. Hizmeti alacağım arkadaş kendisi belirtecek.
Teslimat Süresi: Özenli ve düzgün olması için 1 hafta da teslim alabilirim sorun değil.
Alıcı Notu:

• Ahrefs ve Semrush vb. gibi araçları kullanarak vereceğim başlıklara ve sitenin tarzına uygun anahtar kelimeleri belirleyecek arkadaşlardan dönüş bekliyorum. Ana anahtar kelime makale başlıklarından anlaşılacak ama alt anahtar kelimeleri sizden bekliyor olacağım.
  • Daha önce arkadaşlık, sohbet, evlilik, tanışma gibi sitelere içerik üretmiş olmak önemli olmasa da tercih sebebidir. Belirttiğim alanlara daha önce yazmış olduğunuz, başlığı yada anahtar kelimeleri sizin belirlediğiniz örnek içerikleri lütfen iletmeyi unutmayın.
  • Çalışma şekliniz, teslimat süreniz, fiyat beklentinizi lütfen örnek makalelerinizle birlikte iletmeyi unutmayın.
  • Ödemeyi başlangıçta yarısı, kalanı teslimat sonrası düşünmekteyim.
  • Revize için size dönüş yapmam, sevmem böyle şeyleri o yüzden lütfen temiz bir iş teslim edin, teslimat süresini buna bağlı olarak uzatabiliriz hiç problem değil.
  • Memnun kaldığım taktirde sitemin içerik ile ilgili sınırı olmayacağı için düzenli olarak makale alımına devam edeceğim, bir kerelik değil sürekliliği olan bir iş olacak.
  • Şuradan ulaşın, buradan ulaşın demeden önce lütfen pm'den mail adresi isteyin, belirttiğim şartlara uygun mail attıktan sonra aynı maile hızlı iletişim kanallarınızı da ekleyin, uygun gördüğüm taktirde iletişim kanallarınızdan size dönüş yapacağım.
  • Şimdiden iletişime geçen herkesten özür dileyerek, sadece çalışmayı düşündüğüm arkadaşa dönüş yapacağımı belirtmek istiyorum.
  • Özgünlük bu işin olmazsa olmazıdır. Bu şartı belirtmeme gerek var mı bilemedim ama hatırlatmakta fayda olacağını düşündüm.
PM Gönderildi.