Merak ettiğim atomumu parçaladınız hangi markayı marka ettiniz? Yada bir yerlere getirdiniz? Yıllardır forumdayım 2 satıştan sonra kitap yazanlar dahi gördüm. Burada kimseye ne olduğumu kazanç vs olsun kimse bilmez. Birkaç gündür satış konunu görüyorum site hızlandırma ! Başka bir firmaya gittiniz direktör veya yazılımda farklı bir yerdesiniz siteyi hızlandırdınız peki ya sonra? Satışlar, markayı yönetmek gibi birçok maddeler var. Biraz eleştiri oldu ancak düşüncemi aktardım.
Sevgiler,
Vakit ayırıp eleştirdiğiniz için teşekkürler öncelikle.
Alıntı
]Merak ettiğim atomumu parçaladınız hangi markayı marka ettiniz? Yada bir yerlere getirdiniz?
Aslında bu eleştiriyi öngördüğüm için hangi kapasitede olduğumu belirten bir ibare koydum.
+20 bin liraya kadar olan kazançlar ibaresi... Kimseye milyoner olacağı yolu göstermek gibi iddaam olmadı.
Sadece kendi gittiğim yolun çapı bu kadar. Dahası olduğunda onları da aktarırım elbette.
Ama şuan bu noktadayım ve deneyimlerim de bunlar...
Alıntı
Satışlar, markayı yönetmek gibi birçok maddeler var.
Tek bir konuda tüm maddeleri altın tepside sunamam ki. Şuan açtığım konunun uzunluğu bile fazla aslında.
Alıntı
Birkaç gündür satış konunu görüyorum site hızlandırma !
Evet temelde bana kazandıran başlangıç noktası bu oldu.
Ama açtığım bu konuda oraya değinmedim ki zaten. Daha temelde satış tekniklerine değindim.
Tekrar belirteyim, eleştirileriniz için teşekkür ederim. Kimse bu konulara değinmeseydi açıklamalarım da olamazdı.
Katkılarınız sayesinde bu kısımları da aydınlatmış olduk. Sağlıcakla kalın