Deneyim... Bu ilke farkındalık ile birleştiğinde kayıplarınızı kazançlara çevireceksiniz.
İnternetten kazanç sağlamanın anahtarı da burada. Ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

17.000 LİRA DEĞERİNDE DENEYİM
Bu konuyu yazmadan önce döndüm ve bugün bildiklerimi öğrenmek için yatırdığım tüm paraya baktım.
Katıldığım eğitimler, okuduğum kitaplar, yaptığım testler ve bu arada kaybettiğim tüm paralar… 17.000 liraya kadar çıktı.
Sadece 6 ay boyunca faydalı şeyler öğrenmek için harcadığım para...

Kendim bile zar zor inanabiliyordum, ama bu doğru.

Mesele şu ki, geriye dönüp baktığımda bu paranın etkisiz şeylere harcandığını fark ettim.
O şeylerin pek çoğu işe yaramadı. Tüm bu parayı yaktıktan sonra, zamanımı gerçek başarıları olan insanları incelemek için adamaya karar verdim.
Onlarca yıllık başarıya yayılan, birden fazla sektörde gerçek, güvenilir sonuçlar veren reklamcılık ustaları...

Kendimi son 150 yılın tüm büyüklerini incelemeye adadım.
David Ogilvy, Gary Halbert, Claude Hopkins, Seth Godin, Philip Kotler gibi adamlar...

Bu adamlar arka planda sessizce çalışarak milyonlarca dolar gelir elde ettiler.
Bu ustaları hiç duymadıysanız, Google üzerinden araştırabilirsiniz.

İnsan psikolojisiyle ilgili bulabildiğim her kitabı okudum.
Derine indim, gerçekten çok derine. Onlardan öğrendiklerim, işe yaklaşımımı tamamen değiştirdi.
Bazıları işe yaradı, bazıları yaramadı.
Bazılarının günümüzün dijital çağında çalışması için tamamen yeniden dizayn edilmesi gerekiyordu.

Ve şimdi hepsini sizinle paylaşacağım.

Başarı zordur ve hayallerin gerçekleşmesi öyle kolay da değildir.
Hedeflerinize ulaşırken ve burada size sunduğum bilgilerden yararlanırken, sizde arkanızdan gelenlere yardım etmeyi unutmayın.
Çünkü birşeyler biliyorsanız, bunları paylaşmakla yükümlüsünüzdür.

Daha önce birkaç işi hızla ve katlanarak büyütmek noktasında çalışmalar yaptım.
Bu süreçte, kazancı arttırmakla ilgili bir iki şey öğrendim.
Bu, daha önce de bahsettiğim gibi, nihayetinde insan psikolojisine inen bir şeydir.
İnsanların satın almasını sağlayan psikoloji...

Pekala, size anlatacağım taktik kendi işim ve danışmanlık yaptığım başka kişiler için aylık +20.000 lira kazanç sağladı.
Emin olun, neyden bahsettiğimi biliyorum. Ve sizinle bilimin ışığında deneme yanılma test sonuçlarımı paylaşacağım.

Bugün var olan ama yarın yok olan 'vur-kaç' taktiklerini öğrenmeyeceksiniz.
150 yılı aşkın süredir başarıyla uygulanan stratejileri öğreneceksiniz!

Bu stratejiler, günümüzün acımasız rekabetçi internet dünyasında çalışacak şekilde uyarlanmıştır.
Ve neredeyse her iş modeli için işe yaradığı kanıtlanmıştır.
Daha da önemlisi, hepsi kolay ve anlaşılır.

İlk olarak, tüm rakiplerinizle boy ölçüştüğünüz savaş meydanınızda güvenilir otorite haline gelmeniz gerekiyor.
Ardından, müşterilerin size pratikte para yağdırmasını sağlamak için bu statüyü nasıl kullanacağınızı göstereceğim.

İşiniz büyüdükçe, gelirleriniz arttıkça ve satış getiren birden fazla kaynağınız oldukça,
ufak tefek kırıntıları rakiplerinizin toplamasına izin verebilirsiniz. Bu harika olacak.

Size sunacağım satış sırları ve pazarlama taktikleriniz sayesinde derinlemesine bir anlayış kazanacaksınız.
Daha önce belirlediğimiz gibi,
https://www.r10.net/uye-ozel/2945962...vazgectim.html
satışlar işinizin can damarıdır. Her ne yaparsanız yapın, satış yapmakta ustalaşmanız gerekiyor.

SATIŞ YAPMAKTAKİ EN KRİTİK BECERİ
İnternetten kazanç sağlamaya başladığım ilk günlere dönelim.
Kendime, 'Neden kimse beni dinlemiyor?' diye sordum.
İlk atılımımı bu soru üzerine düşünerek yaptım.
Kimsenin benimle, sattığım şeyle ilgilenmediğini fark ettim. Sadece kendilerini umursuyorlardı!

O zaman ve orada, konuşmamın yalnızca onlara nasıl fayda sağlayabileceğiyle ilgili olması gerektiğini anladım.
Markam, ürünlerim, hizmetlerim, misyonum hakkında konuşmayı bıraktım.
Hızlı bir şekilde, onların problemlerini çözmeye odaklandıkça o kadar çok satış yaptım.
Sonunda 'şifreyi kırmıştım' ve işe yarayan bir çözüm buldum!

Satıcı perspektifinden uzaklaşıp kendinizi müşterinin yerine koymak için şu soruları sorun:
• Bir müşteri olarak ben, neden ürününüzün bir özelliğiyle ilgileneyim ki?
• Bir müşteri olarak ben, bu özelliklerden nasıl faydalanabilirim?
• Bu faydalar benim hangi sıkıntılarımı hafifletecek yada ortadan kaldıracak?

Hemen bir pratik yapalım.
Kötü: Bu fotokopi makinesi bir zımbalayıcı ve kağıt ayıracı ile birlikte veriliyor.
Burada sadece ürünümüze odaklandık. Ön planda ürün özelliği var. Yetersiz ve gereksiz.

Daha iyi: Bu fotokopi makinesi bir zımbalayıcı ve kağıt ayıracı sunarak size zaman kazandırıyor.
Ürünün faydalarına odaklandığımız, öncekine göre nisbeten daha iyi bir sunum oldu böyle.

En iyi: Kağıtları zımbalamakla ve ayırmakla vakit harcamayın!

İşte bu onların sıkıntılarına ilaç olacaktır. Anlaşılır olan bu mesaj zihinlerine diğerlerinden daha hızlı ulaşacak ve sonuç verecektir.

Yani kısacası odaklanmanız gereken nokta burası. Onlara faydayı göstermek. Ve bunu anlaşılabilir kılmak.
Bunu sağladığınızda artan satışlarınızdaki kazancı görmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Umarım faydalı olmuştur.
Saygılar ve sevgiler...