ALIM PASİFTİR
Hepsiburada'dan kuponlarınıza ek olarak size ürüne göre satış ortaklığı sistemiyle tamamen yasal bir şekilde indirim sağlayabilirim.
Ne kadar indirim sağlıyorum: Elektronik ürünler için ürün bedelinin
%2'sini, ( min. sepet tutarı 5.000 TL )
Diğer geriye kalan ürünler için yüzde
%7'sini, ( min. sepet tutarı 5.000 TL )
Sistem nasıl işliyor: Almak istediğiniz ürünün linkini bana gönderiyorsunuz. Yukarıda belirtmiş olduğum ürüne göre oranı ve size iade edeceğim fiyatı belirliyoruz. Kabul ettiğiniz takdirde benim vermiş olduğum satış ortaklığı linkim üzerinden kendi hepsiburada hesabınız ile ürünü satın alıyorsunuz. Ardından size teklif ettiğim tutarı hesabınıza nakit olarak gönderiyorum. Notlar: - Hepsiburada satış raporlarını 6 gün sonra gönderdiği için iade tutarınızı ürünü raporumda görüp 6 gün sonra hesabınıza gönderiyorum.
- Alışveriş yapılan tarihe ait rapor sizinle paylaşılacaktır. Yapılan alışverişin raporuma yansımadığı durumlarda ödeme yapmam mümkün değildir ve bu durumda o kişinin (- trade) verme hakkı da yoktur.
-
Yapılan alışverişlerin bazen rapora yansımama durumları olabiliyor. Bu durumlarda hepsiburada ile iletişime geçerek kayıt oluşturup kayıt o ay sonu raporunda çözülebiliyor. Bu durumda ödemeyi ay sonu raporu geldiği gün yapabilirim. - İletişime geçmiş herkesi notlarımı okumuş ve kabul etmiş sayıyorum. İletişim: PM ( ürün linkini ve telefon numaranızı PM'e yazarsanız whatsapp üzerinden de size geri dönüş sağlayabilirim. ) Referanslarımız:
Arkadaş ile calışma yaptık. Zamaninda ödemesini gönderdi. Teşekkürler
Arkadaş yardımcı oldu sağolsun indirim yaptırdı 🙏