Senin yaşından fazla bu bilgileri bilen devlet görevlisi tanıdığım var.Bir de bana mı bilgi veriyorsun aklınca ?
Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin bizzat yakın arkadaşımın ablası.Yakın arkadaşımın numarasını verebilirim istersen sana bilgi versin.Diğerlerinin numarasını verirdim ama habersiz vermem uygun olmaz.Üsteki mesajımı iyi oku.Sen o hattı çıkarsan bile o hat telefonuna kayıt oluyor dediler dedim.Bana söyleneni söyledim.Daha okuduğunu bile anlamıyorrsun aklınca bana mı yok şöyle böyle diyorsun.Tartışmaya girme güzel kardeşim benimle .Seninle ugraşamam Kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilim.Bence sen az git de savcıdan vs git bilgi al öyle konuş.Sen de beni engelle ki bir daha karşılaşıp ticaret yapmayalım Allah korusun..Engel attım konuya son mesajım.Sen de alıntı yapmazsan sevinirim.Zira okuyarak zaman kaybı yaşamak istemem boşuna.
İyi forumlar.
Ve dostum, yıllarca telefon tamiri alanında usta olmuş birisine bu dandik bilgileri enjekte etmeye çalışma. Böyle bir durum olsa, elini kolunu sallayan sızar cihaza