BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi çalmıyor derken hocam? Keşke verdiğim linklerdeki haberleri ve içerikleri okusaydınız. Sadece başlık okumakla kalmasaydınız. Olaylara objektif bakmak iyidir hocam. Tanımadığınız ve hakkında araştırma yapmadığınız birisini ve şirketi direk savunma moduna geçmeyin bence. Ufak bir Google araştırmasıyla neler çıkacağını göreceksiniz.

Haberden bir içerik (vergisini ödeyen dediğinizden dolayı. Bunu da söyleyen Vermont Senatörü Bernie Sanders yani sıradan bir vatandaş değil.).
Yıllardır federal gelir vergisi ödemeyen, yanındaki çalışanlar sağlık faturaları, kira ve çocukları için yiyecek parası bulmak için mücadele verirken benim milyarder uzaya gitmiş diye etkilenmiş olmam gerekiyor. Hayır. Şimdi burada dünyada yaşayan insanlara yatırım zamanı
Bunlara kalsa Jeff Bezos'a kanat takıp göklere uçurur mehdi derler Adamın ne çeşit psikopat olduğunu bilmiyorlar.
Evet. gerçek anlamda psikopat, makyavelist biri. Her adımında kendi çıkarını düşünen insan modeli.

İşte oltanın ucuna takılan küçük yemlere kananlarda oluyor.
Amazon takdir edilesi çalışmalar yapıyor. Ben de hayranlık duyuyorum.
Ama türkiyedeki iş verenlerle vs. gibi saçma kıyaslamalar yaparsanız, denize düşen yılana sarılır misali olur.

Evet, pazarlama açısından falan güzel PR sağlayan şeyler yapıyor amazon. Bu konuda takdir edelim.
Biz şuan bunu tartışırken bile word of mouth onlar için çalışıyor. Neyse... Herkesin düşüncesine saygım var.