Şu an itibariyle sadece forum sayfaları açmak ölü yatırım bunun yerini arkadaşlarında dediği gibi blog sayfaları aldı..Blog sayfalarının da page rankları daha yüksek oluyor..Oyun sayfaları,arkadaşlık sayfaları,spor sayfaları az veya çok her zaman hit alacaktır..zaten diğer projeler programcı grubu gerektiriyor
ve para+.Örneğin Ticaret portalları ,haber portalları,Sinema portalları yani tek kişinin altından kalkamayacağı projeler bunlar
........................
şu anki öğrencilere yönelik sitem bittikten sonra..aklımda bir iki proje var onları size danışayım hangisine yönelmeliyim sizce..

1.
Kullanımı kolay diğer blog sayfalarından mutlaka artı yönleri olacak şu anki üniversite sayfamla uyumlu çalışacak bir blog sayfası
domaini bile aldım www.evetben.com " Blog sayfası için" sizce ad nasıl
ve blog sayfası yapımı ilk baş kendi sitemdeki ziyaretçilere özel olacak ondan sonra genelleştirmeyi düşünüyorum kodlamaya henüz başlamadım...
2.Liseli gençlerin takılacağı eğlence-sohbet-Kültür haberleri -ağırlıklı bir sayfa..

3.Ugenc.com a mı yönelsem sadece acaba mesala şu anki görünüm forum altında gösterilecek ana sayfada da makale ve sohbet sistemi hepsi dengelenmiş olacak ayrı bir sohbet sayfası veya ayrı bir makaleler sayfası halinde değilde makale sayfası gösterilirken forumda bu konuyla alakalı açılan başlıklar.ve yanda kişinin mesengerı duruyo olacak.

Sizin fikirleriniz nelerdir..