Yorumlar ayrı efsane, yaşınız kaç bilmiyorum ama yukarıda belirttikleri gibi 1.5 ayda günün 15 saati konuşmanız hiçbir şeyi ifade etmez. %100 Haksızsınız, ancak haksız olduğunuz konu kız değil kendinize haksızlık etmişsiniz. Sevgili olun veya hoşlantıda kalsın günün 15 saati konuşursanız sıkılırsınız.

Alıntı
6 yıllık kankan kardeşin olabilir ama bende senin sevgilinim bir ömür beraber olacağın adamım
mesela bunu açıklar mısınız ? 1.5 ayda neye göre bir ömür beraber olacağı adamsınız veya o 1.5 ayda neye göre bir ömür beraber olacağınız kız ?

aile mevzusuna zaten hiç girmiyorum bile gereken cevap verilmiş. Tahminimce hoşlantı döneminden sonra bu kızla beraber olunca takıntılık başlamış iş artık başka bir boyuta geçmiş, şu da bi gerçek her kim olursa olsun ne kadar süre geçirirseniz geçirin birisine ya o ya ben tarzında bkz : "biraz ön planda olayım" dediğiniz anda kendinizden uzaklaştırırsınız. İnsanların hayatında ön planda olmak için çeşitli şeyler yapabilirsiniz, ancak bunun kararını yine de kişi kendisi verecektir.

Bir insan için kendinizi bu kadar aşağılayıcı duruma düşmeyin, hata yapabilirsiniz, özür dileyebilirsiniz, yalvarabilirsiniz ama daha üstü yok. Bir tavsiye niteliğinde gör bunu ve bundan sonra hayatını buna göre yaşa