eskiden hesapta kimlikle onaylatma yoktu,yakın zamanda çıktı bu olay.eskiden sistem şöyleydi ; pinleri istedin,gelmedi diyelim.3.pinden 22 gün sonra mıydı ne kimlikle onaylama çıkardı.sende kimligi gönderip,pin işini hallederdin.ama şimdi başta bi kimlik olayı çıktı,burdan sonrasını belkide yeni bişey çıkacak ve onu bizde yeni görecez sizden tekrar kimlikle onaylama mı isteyecek,zaten kimlikle onay yaptık,pine gerek yok mu diyecek.yok arkadaş,o pini bekleyeceksin mi diyecek.o konuda henüz bilgim yok.abd hesabımda yaşadıgım sorunu yaşamazsınız inşallah.

yıllar önce abd adsense hesabımda 30-35 defa pin istedim heralde,bi türlü gelmiyor.tr,ing hesaplarda filan kimlikle onaylama var ama abd hesaplarda kimlik onayı yoktu,pine mecbursun.aylarca dedigim gibi pin yolu gözledim,kaç defa adres degiştirdim,farklı kişilerden adres aldım kimi zaman parayla kimi zaman orada yaşayan bi arkadaştan filan ama yok,gelmiyor.bi süre sonra pini onaylamadıgım için hesabım donduruldu.hesap aktif ama para kazanamıyorum.sitelerde reklam çıkmadı aylarca boş boş yattı siteler.aylar sonra bigün bi anda,pin için adres satın aldıgım arkadaşlardan birisi mesaj attı sana pin geldi bugün diye.gelen pini girdim,hesap 2 saate normale döndü.pin gelmese,hala hesap öyle yatıyordu...