YusufYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen bir arkadaş son Google güncellemesinden sonra saçma sapan spam yerlerden gelen backkinkleri artık Google kendisi tespit edip referans almayacak demişti. Ss yüksek olanları engelleyin ama ss niz yükselmesin.
Öyle ya da böyle engelleyeceğiz. Belki daha kolay yoldu vardır diye düşündüm. Mecbur manuel : D

Iguanabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu bir düzene oturtabilirsiniz hocam eğer rakibiniz çoksa özellikle. Dilerseniz https://www.r10.net/seo-danismanligi...-kurtulun.html konumdan da yardımcı olabilirim spam backlink temizleme için
Bakacağım hocam teşekkürler.

Çalış diyorsunuz : D

Dereck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende semrushda binlerce saçma sapan domainden backlink gördüm. Büyük bir kısmının aldığım seo paketlerinden olduğunu biliyorum. Bilsem almazdım tabi ama herkes paketlerindeki siteleri da pa yüksek şöyle böyle diye tanıtıyor bilemiyorsun malesef. 10k backlink varsa içinden 300 tanesi değerli siteler. Binlerce domaini temizlemeyle kim uğraşacak
Ben paket falan almadım ama baya saçma site var örneğin crackli sitelerden veya bu p*r* sitelerinden falan hep var. Tek tek düzelteceğim. Zaten sallıyorum 1 defa düzenleyince sonrası güncelleme gibi olacaktır.

Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Disavow akar..
Aynen devam : D