xERMANx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle tema araştırmaları yaparken, bir 3scort temasına rastladım ve aklıma geldi merak edip sizlere bir sorayım dedim Bu '3scort' siteleri nerede nasıl barınıyor ?, Gerçekten reklam verenler acaba gerçek mi ? , Yasal boyutu nedir ?
Ziyaretçileri acaba ne durumda, hadi reklam verenler orjinal diyelim ödemeleri nasıl alıyorlar?, öyle aklıma takıldı sizlerinde bir fikrini almak istedim. Belki sitede yasaklı bir kelime kullanmışımdır diye 'e'leri 3 olarak yazdım. Eğer böyle bir soru sormak bu tarz iş ile ilgili soru sormak yasak ise lütfen moderatör arkadaşım gerekli müdahaleyi yapıp konuyu silebilir.
Esc siteleri de tabiki tib ile erişime kapanıyor.
Ancak bu tarz siteler amp yapılarak Google CDN ile kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Yani site Google üzerinde calısıyormus gibi olduğu için tib erişim engelini görmüyorsunuz.

Sadece telefon üzerinden oluyor bu işlem. Yani ilk sıradaki esc sitesine webden giremezken mobilden girebiliyor sunuz zaten ziyaretçiler %99 mobil olduğu için sorun yok.

Kazançlar hakkında da konuşmuşsunuz. Esc sitesinde kafadaysanız 1 ilan için aylık ortalama vip için 8k normal için 2.5k alırsınız.

Bet sitesinde ise kafadaysanız reklam başına ortalama aylık 40k artı gelen üye kayıplarından komisyon alırsınız anlaşmanız bağlı.

Bu tarz işleri yapan kişilerde onlarca açık banka hesabı olur. Yani üniversiteli gençlere veya paraya ihtiyacı olan insanların banka hesaplarını ve papara hesaplarını haftalık 2 bine felan kiralarlar para oradan döner sonunda btc olur sistemden çıkar.