nedense senin her konunu heyecanla açıyorum. satış konuların dahil
bilgiyi aktarmaktaki çabalarıma özen göstermeye çalışıyorum hocam. beğeniyor olduğunuza sevindim
Kısaca reklam verin çok kazanın mı
temelde öyle ancak bu kadar basite indirgendiğinde de anlam zedeleniyor. olsun konunun kısmen ana fikri buydu
Önceki satış konunu görünce insan satın almak istiyordu zira gösteriş , konuda çok önemli burada ise uzun bir makale var bir bilgi olacak derken farklı bir durum yansımış r10 da sponsor reklam kesin olarak işe yarar diye birşey yok bunun için etkili sunum, iyi ve net açıklamalar ve neden satın almalıyım sorusuna doyurucu bir cevap olmalı
önceki konumu beğenmenize sevindim.
r10 yada herhangi bir yerdeki reklamların hepsi kazandıracak diye bir kaide zaten yok. kesin olmayan durumlar mevcut.
ama neyin kazandıracağını bilmek için öngörüde bulunabiliyoruz.
örneğin 1000 gösterimde 1 satış yapılıyorsa, reklamla bunu 10.000 gösterime çıkarttığımızda 10 satış yapabileceğimizi kestirebiliriz.
aslında buna benzer daha birçok kriter satışlarımızı ve buna bağlı reklamları kurgulamak için bilgi veriyor.
evet haklısınız tüm bu detaylara yer veremedim. benim için içerik bu noktada bitmişti.
eğer bu e-book'un devamını getirmeyi düşünseydim, daha detaylı reklam stratejilerimi de paylaşmak isterdim.
bu haliyle temelde kaldı. katkılarınız için teşekkür ederim