xERMANx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle tema araştırmaları yaparken, bir 3scort temasına rastladım ve aklıma geldi merak edip sizlere bir sorayım dedim Bu '3scort' siteleri nerede nasıl barınıyor ?, Gerçekten reklam verenler acaba gerçek mi ? , Yasal boyutu nedir ?
Ziyaretçileri acaba ne durumda, hadi reklam verenler orjinal diyelim ödemeleri nasıl alıyorlar?, öyle aklıma takıldı sizlerinde bir fikrini almak istedim. Belki sitede yasaklı bir kelime kullanmışımdır diye 'e'leri 3 olarak yazdım. Eğer böyle bir soru sormak bu tarz iş ile ilgili soru sormak yasak ise lütfen moderatör arkadaşım gerekli müdahaleyi yapıp konuyu silebilir.
Merhaba öncelikle bu işe girecekseniz hayatınızdan vazgeçin Cünkü sizi o sektörde 15 dakikada yerler. Bahsedilen kurtlar sofrası tam olarak orası.

Simdi gelelim sorunun cevabına.
Genelde ofshare sunucu veya ovh dan sunucu alırlar.
Domainleri name.com namechepden alırlar whois gizlerler namechepte btc ile ödeme yaptıgın için özelikle buralar tercih edilir.
Büyük illerde reklam veren bayanlar hepsi gerçek ve dönen paralara adam öldürürler.
Küçük illerdekilerin hepsi ajansdır yani ************** bunların hepsi milleti tokatlarlar. Dolandıralan cogu emniyete gidip bayan ararken dolandırıldım diyemez.
Bu Sitelerin temel seo prensipi hacklinktir ölümüne saldırılar
Botnet ddos aklına gelebilecek her türlü araç gereci kullanırlar.
Her türlü antiseo araçları ellerinde mevcuttur.
Paralar Kiralık banka papara hesaplarına alırlar.

Dip Not : Bu kadar bilgiyi nasıl biliyorsun diye sorucaklar ben direk söylim sektörde bulunmadım her türlü bu işlere karsıyım çok fazla bana seo işi geldi bu tarz konustugum kişilerin anlattıkları. Hepsi yalanda olabilir gerçekte de olabilir. Sadece bunlar degil ba-his içinde gelen cok oldu .. Sadece sunu biliyorum egerki haram para kursagıma girerse yüz degil bin misli benden cıkar. Aklı olan her zaman legal işler yapsın.