Gringo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım yapmanın en büyük örneği forum sahibi @Coşkun Çetin;'dir. 2014'de hosting sektöründen biriktirdiği parayla foruma ortak oluyor ve bu raddeye getiriyor. Yatırım önemli hocam
Benim öyle büyük yatırım şansım yok. Ufaktan yol almaya başlıyorum. Bugüne kadar standart mesaili çalıştım. Elime ne geçti? Aksine çok şey aldı benden. Umarım zamanla toplarlarım.

@Coşkun Çetin; Bey konusuna gelirsek, az önce de dediğim gibi ticari zeka farklı bir olay. Özellikle de öngörü. Düşüncesine inanmış, öngörülerine güvenmiş ve ticari zekasıyla bir hamle yapmış. %50 ihtimal istediğini elde edemeyebilir ve başarısız olabilirdi. Öngörülerine dayanarak, çalışmalarına devam etti, çizgisinden çıkmadı ve bugün ki R10'dayız işte. Gelecekte de olacağını ve daha da gelişeceğini ümit ediyorum ve diliyorum. Zira az önce de dediğim gibi forum içerisindeki konular, konuşmalar, fikir alışverişi gibi bir çok konu bana değer kattı ve bakış açılarım değişmeye başladı.

Ek olarak @Coşkun Çetin; Bey'in kazanmasının en büyük sebeplerinden biri de kalbinin temiz olması ve insanlara tepeden bakmamasıdır.