Hocam yanlış anlamayın bu tarz tartışmalar en azından bilmeyenler ve benim gibi meraklılar için bulunmaz bir nimet.
Benim sorum bu konu ile alakalı webwiev uygulamada adsense reklamı sıkıntı çıkarır mı ?
Adsense program politikalarında bunun ile ilgili ihlal olduğunu söyleyen birşey yok aslında hocam, daha önce ban yiyen arkadaş olmuş ama playstoreden uygulaması kaldırılmış ban yemiş vs google play store, adsense, admob tamamen farklı platformlar uygulama playstore için uygun olmayabilir ama uygun olan uygulamalar için adsense reklamı olması sorun yaratmaz. reklam kısıtlaması gelebilir bundan dolayı bu tarz şeyleri ihlal olarak görmemek gerekiyor kısıtlama herhangi bir normal sitelerimize de gelebiliyor. Hurda sektöründe olan bir sitem var bu sitemde uzun bir zaman adsense reklamı kullandım webviewer tarafında sayfa içinde adsense reklamı uygulama üzerinden admob tarafında banner reklamı ikisini birlikte uzun zaman kullandım. Bu uygulama playstore için ihlal olan bir uygulama değil adsense tarafında da site politikalara uygun olduğu icin herhangi bir problem yaşamadım. illa ki problem yaşayanlar olmuştur ama bunları genele bağlayıp hayır bu yanlıştır kullanılamaz demek doğru değil çünkü politikalarda bunun yanlış olduğunu belirten bir nokta yok.