Arkadaşlar bugün bir düzenleme işi için x kişisinin konusuna cevap yazdım ve detayları istedim. Kişi y kişisinden 200TL karşılığı aldığı lisanslı yazılıma ekleme yaptırmak istediğini söyledi. Lisans yönetim yazılımı almış bu düzenlemeyi yaptıracak kişi sistemine aşağıda ki özellikleri ekletmek istediğini söyledi.

Login sistemi ayrıştırılacak admin - kullanıcı şeklinde,
Kullanıcılar sisteme giriş yaparken taraflarına giriş için link mail olarak gidecek veya lisans kodu ve mail ile girecekler yani özel bir giriş sayfası,
Giriş yapan kişi kendine ait lisansları görüntüleyebilecek,
Giriş yapan kişi kendine ait lisansları düzenleyebilecek,
Giriş yapan kişi kendine ait lisansları silebilecek,

Bende karşılık olarak 350TL - 1 Gün şeklinde teklif sundum. Kişinin bana dönüşü bu şekilde oldu.
"350 TLmi naptınız hocam teşekkürler scriptin komple yazılımı okadar tutmadı"

Daha sonra her iki tarafında zaman kaybetmemesi adına kişinin konusuna arkadaşın 200TL altında bir fiyat beklediğini ve yapılacak işin detaylarını yazdım.

Kişide mesajımı alıntılayıp bu mesajı gönderdi.
"Sadece kişinin mail adresi neyse kendi verilerini göstermesini istedim arkadaş gelip 350 tl kafasına göre fiyat çekti biraz ufak bir kardeşimiz gibi yaşına sayiyorum bunu o yüzden muhattap olmayıda pek istemem @hsynrsln; işi olan olursa önermiyorum saygısız bir kardeşimiz"

Sizce ben düzgün bir konuşma ile teklif ilettiğim için "ufak bir kardeşimiz" mi oldum?
Sizce bu yüzden işlerinizi yapmayı hak etmeyen birisi mi oldum?

Konuyu okuyan kişileride biraz yordum ama içimi dökmek istedim teşekkürler.