Bazen açıklamaya yoruluyorum, araştırmak yerine sürekli sorular geliyor. Bu konuyu forumda Yusuf hocamız (Adsense P.E.) detaylı bir şekilde zaten açıkladı.
Sizin banlanmama sebebiniz tamamen kalite farkıdır. İçerik ve ziyaretçi kitlesi kalitelidir ve dikkat çekmiyorsunuzdur.
Bu arada 3 politika daha var, ama pazar günü tatilimdeyim. Kısa kesmek istiyorum.
Ayrıca kuralına göre oynuyorsanız bu sorun olmayacaktır. Fakat yinede şahsi olarak tavsiye etmiyorum. En ufak sıkıntıda ilk duseceginiz nokta trafik olacak. 1 incelemeye bakar. Ama yinede konuda bilmiş olarak gozukmemek için ( Nesne böyle bir tepki veriyorsunuz bilmiyorum ama
) aşağıya da bir alıntı bırakıyorum..
Güncel adsense politikaları hakkında yeterli bilgiye sahibim hocam, bazı konularda üyeler sadece cevap olsun diye cevap yazıyorlar bu durumu sevmediğim için bildiğiniz konulara yazın demek istedim, bildiğiniz konularda bilmiş olarak gözükmek kötü birşey değil aksine bilinen konularda insanları aydınlatmak tam tersi iyi birşey. Benim banlanmama sebebim kalite farkı değil bu durumun politikalara aykırı olmayışı. Bir yorum yapılıyorsa bu ınsanlara bunu sebebi aktarilmak zorunda sırf yorumum olsun diye yorum yapan arkadaşlara tekrar söylüyorum yapmayın. Bildiğiniz konularda bilginizi paylaşın bilmeyen insanlar bu bilgilerden faydalansın ama bilinmeyen konularda bilgili yorum yapmak yerine bilgi sahibi olmak çok daha yararlı.