Abi daha 18 yaşındasın sen küçüksün. 3 kere aşık oldum demişsin. Bir kere aşk o kadar kolay bi şey değil 3 kere de aşık olunmaz hayatta. Birinden hoşlanıyorsunuz hemen aşık oldum diyorsunuz aşk bu değil lan.
Gitmişsin 1.5 aylık kıza gereksiz laflar etmişsin. 6 yıllık arkadaş 1.5 aylık sevgiliden her zaman daha öndedir. Önde olmalıdır. Ama sen anladığım kadarıyla 1.5 aylık kız için aileni de arkadaşlarını da silebilirsin ki bu çok üzücü.
Bir kıza bu kadar kendini kaptırma. Diğer hatansa ayrıldıktan sonra kıza köpek gibi yalvarman. Asla ama asla bunu yapmamalısın. Kız seni çoook sevse bile gözünde düşersin. Döneceği varsa da dönmez. En fazla hata ettim konuşalım halledelim dersin, fazlası zarar. İnsanı kaçırır.
Son olarak insanlara kendini bu kadar kaptırma. İlişkiler gelir, geçer. Gerekmeyen birine bu kadar da değer verme. Üzülen hep sen olursun. İlerde bu zamanları hatırlayıp gülersin kendine muhtemelen.
Her hoşlandığın kıza da aşık oldum ben deme. Aşk ömürde 1 ya da 2 defa yaşanabilece bir şey. Sevmek aşk değildir. Hoşlanmak asla aşk değildir.
Kimseden öyle hemen hoşlanıpta gidip sevgili olalım demedim hiç bir zaman burda 1.5aydır ilişkim oldu diye bahsettiğim kadını bile 1 seneye yakındır uzaktan seviyordum kendi içimde açılmak son 1.5ayda kısmet olmuştu.
Burda anlaşılmayan birşey var gereksiz bir laf etmedim öncelikle kesinlikle ama kesinlikle 6yıllık arkdaşınmı benmi birşey söylemedim tek dediğim nazik bir dille 2.planda hissediyorum kendimi bunu düzeltirsek iyi olur dememdi.
Köpek gibi yalvarmak konusunda kesinlikle haklısınız olmaması gerekiyordu biraz düşününce hata yaptığımın farkına vardım dediğiniz gibi gözünde şuan ne kadar alçalmışımdır onu bile tahmin edemiyorum.
Mesele burda 1.5 aylık olması değil ailemi veya arkadaşlarımı asla silmem dediğimi yanlış anlayan çok kişi var sadece eğer ailem veya arkadaşım haksızsa alırım karşıma bundan çekinmem kimseyi haklıyken silecek bir insan deilim.
Benim gözümde aşk yanında hiç olmadığın kadar mutlu olduğun hayattan zevk aldığın zamanın nasıl geçtiğini farketmediğin kişiyle yaşanır yoksa hoşlanma falan hikaye farkındayım