ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''6 yıllık kankan kardeşin olabilir ama bende senin sevgilinim bir ömür beraber olacağın adamım 2.plana atman hoşuma gitmiyor diye söyledim'' sözlerinden sonra konuyu okumayı bıraktım, ne kadar birbirinizi iyi tanidinizda bu yargıya vardın merak ediyorum. Hele de bu devirde bir ömür boyu beraberlik.. yanlış anlamada kız doğrusunu yapmış..
Hayatın böyle olduğunu sanıyordum daha önce hiç tecrübe etmemiştim çünkü ayrılık emin olun 2.plan yüzünden olmadı ben nazik bir dille bunu söyledim ilişki dediğimiz olayda iki tarafında birbirine hatalarını söyleyecek kadar değeri olmadı.

Belki böylesi daha iyiydi bilmiyorum zaman herşeyin ilacı yorumunuz içinde teşekkür ediyorum

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim 15 saat nedir ya?
Ben sevgililerimle çok nadir mesajlaşırdım, genellikle l dışarıda vakit geçirirdik.
Bir insanla bu kadar vakit geçirirsen sorun yaşamaman imkansız zaten.
Öldüm bittim işleri boş daha hayatın yeni başlıyor neler çıkar karşına neler.
Mesajlaşma taraftarı asla olmadım zaten ailesi biraz baskıcı cahil kesim dediğimiz bir kafaya sahipti kısaca kızlarının dışarı çıkmasına izin vermiyorlardı yoksa elimde olsa bende kesinlikle dışarda vakit geçirmek isterdim ki bunu 1.5aylık süreçte bunu en fazla 5-6kere yapabilmişizdir. Mesajlaşmak tek seçenek olduğu için bunu yapıyoduk ama dediğiniz gibi 15 saat gerçekten çok fazlaymış bu kadar olmaması gerekiyormuş tecrübe etmeden öğrenemiyor insan hocam. Yorumunuz için teşekkürler tekrardan