Merhabalar,
Wordpress üzerinde basit bir eklenti yazdım. Envato'da CodeCanyon'a yükleme amacım var. Eklenti hakkında yapılması gereken bazı şeyler var. Pek bilgim olmadığı için belirli bir yere kadar gelebildim.
1-Eklenti, Envato'dan gelen Purchase Key girildiğinde kullanıma açılacak. Licence Key Feature diyebiliriz.
2-Eklenti aktifleştirildikten sonra ancak ve ancak ilk aktifleştirildiği sitede kullanılmasını istiyorum. Bu işlemin kod tarafını kendi sunucumda hallediyorum. Ancak sizin öneriniz varsa duymak isterim.
3-Eklentiyi Envato'ya koyacağımız için güvenlik açığı gibi şeylerin olmaması gerekli. Bunun için bir göz atmanızı ve neleri nasıl düzeltebileceğinizi duymak isteriz.
4-Eklentiyi deneyimsiz bir şekilde yazdığım için tüm kodlar "index.php" içerisinde. Tek dosya, tek klasör. Bunun bir standardı olduğunu düşünüyorum. Klasör yapısına bölünüp (assets, lib vs.) doğru bir şekilde standarda uydurmanızı istiyoruz.
Eğer tüm bunlar için uygunsanız ve Envato ile ilgili daha önce bir deneyiminiz varsa size eklenti dosyasını PM ile gönderebilirim. Kısaca inceler ve fiyat zaman teklifi sunarsınız.
Teşekkürler, kolay gelsin.